[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

01 feb 2018

Månedens Profil: Struktureret og selvstændig profil med fokus på udvikling

I 4player fremhæver vi månedligt en profil fra Job4players CV-database. Januar måneds profil er fodboldspiller Andrea Dam Hoedt

Andrea Dam Hoedt
Cand.Scient. i Idræt, Aarhus Universitet, 2015

Idrætsfaglig akademiker med erfaringer fra fitnessbranchen og foreningslivet
Med min uddannelsesmæssige baggrund har jeg tilegnet mig en bred idrætsfaglig viden og akademiske kompetencer, som jeg er klar til at sætte i spil i et nyt fuldtidsjob. Sideløbende med mit studie og efterfølgende har jeg spillet fodbold på højt niveau og haft job bl.a. i fitnessbranchen med ledelsesansvar. De senere år har jeg taget mere og mere del i det frivillige arbejde i min klub, samtidig med at jeg stadig er aktiv fodboldspiller i 1.division. Jeg er nok definitionen på en sportsfreak, og jeg vil rigtig gerne arbejde inden for sportens verden, men jeg er også meget åben for andre muligheder.   

Udviklingsorienteret og omstillingsparat teamplayer
At være fodboldspiller på højt plan har givet mig mange egenskaber og kompetencer med i bagagen. Jeg er vant til at præstere under pres og arbejde målrettet mod resultater. Jeg drives af personlig udvikling, og jeg stræber altid efter at leve op til andres og egne forventninger. Jeg tager gerne en udfordring op, og gennem min omstillingsparathed og alsidighed har jeg i perioder spillet mange forskellige positioner på fodboldbanen. Sporten har lært mig værdien i at være en god holdspiller, og jeg sætter gerne egne ambitioner i baggrunden for at teamet fungerer optimalt.  

Struktur, planlægning og selvstændighed
Jeg har altid haft fart på, og jeg trives i en travl hverdag med varierende opgaver. En hverdag som elitefodboldspiller med studie, job og andre gøremål har jeg fået til at hænge sammen gennem planlægning og struktur, hvilket falder mig meget naturligt. Samtidig er jeg selvkørende og pligtopfyldende, og jeg er typen, der aldrig har misset lektier, træningspas eller lignende. Jeg har styr på mine ting, og jeg går 100% ind i alt, hvad jeg foretager mig.

Se, hvorfor netop Andrea er jeres næste jobkandidat: Læs hendes CV her

Samarbejdsorienteret, tillidsvækkende og respekt for andre
Som fodboldspiller ved jeg, hvor vigtigt et stærkt fællesskab er for at skabe resultater. Med min naturlige tillidsvækkende og lyttende personlighed er jeg god til at samarbejde med alle, og jeg møder altid andre med respekt og åbenhed. En tidligere træner har kaldt mig "limen på holdet", fordi jeg omgås nemt med alle, får holdet til at fungere sammen og løser konflikter, før de udvikler sig. Den evne har jeg også haft stor gavn af i jobmæssige sammenhænge.

Hvis I vælger mig som jeres nye medarbejder, får I en samarbejdsorienteret, struktureret og selvkørende kollega, som stortrives i et travlt arbejdsmiljø og altid stræber efter at dygtiggøre sig.

Kort om mig
Sport: 3F liga med KoldingQ (2008/2009) og ASA Fodbold (2015/2016). Årets spiller i ASA Fodbold (2016)
Mig selv med tre ord: Selvstændig,struktureret, teamplayer

 

Vil du rekruttere vindertyper fra elitesportens verden til din virksomhed?
Bliv Elitesportens Karrierepartner og få direkte adgang til vores mange unikke og ambitiøse talenter i CV-databasen. Kontakt Mette Brix, konsulent og karriererådgiver, på mail mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26 56 19 98. 

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder