[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

01 aug 2012

Fik du ikke søgt ind? Stadig uddannelser med ledige pladser

Fik du ikke søgt ind på en videregående uddannelse er vinduet ikke lukket endnu.

Til trods for et rekordstort antal ansøgere og optagede studerende på de danske uddannelsesinstitutioner, er der stadig adskillige uddannelser med ledige pladser. Det er derfor ikke for sent at påbegynde en uddannelse ved siden af sporten for i år.

Se listen med ledige pladser på de videregående uddannelser her

I samarbejde med uddannelsesinstitutionerne hjælper og rådgiver vi til dagligt adskillige elitesportsudøvere med, at uddanne sig på fleksible vilkår så uddannelsen ikke stjæler fokus fra sporten. Fortvivl ikke - det kan lade sig gøre!

 

Også pladser på flere af online uddannelserne

Husk også muligheden for at studere online på uddannelserne i Study4player Online Academy. På flere af disse er der stadig er mulighed for at blive optaget - men skynd dig!

Se og læs mere om uddannelserne i Study4player Online Academy her

 

Få rådgivning om dine muligheder

Hvis du er i tvivl om dine uddannelsesønsker og muligheder - eller ser udfordringer i at kombinere din sport med en uddannelse - så kontakt uddannelsesrådgiver i 4player, Rasmus Haagensen, for en snak om hvad der er muligt for netop dig. Du kan kontakte Rasmus Haagensen på mail rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk eller telefon 2226 0044.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder