[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

01 okt 2012

BSV-profil som praktikant i Spar Nord på fleksible vilkår

Håndboldspiller i BSV, Simon Kristiansen, eftersøgte en praktikplads på fleksible vilkår, så håndbolden ikke skulle nedprioriteres. Et ønske man valgte at imødekomme i Spar Nord.

Midtjyllands Avis (MJA.dk) bragte lørdag d. 15 september 2012 en online artikel omkring håndboldspiller Simon Kristiansen, der til dagligt læser finansøkonom. Artiklen omhandler baggrunden for Simons uddannelsesvalg, og hvordan Spar Nord trådte til da Simon manglede en praktikplads der kunne imødekomme hans behov. Aftalen er kommet i stand som følge af Job4players samarbejde med Spar Nord.

Udpluk af artiklen:

Hos Spar Nord var det filialdirektør Steen Kahr Rasmussen, der tog beslutningen om at ansætte Simon Kristiansen som praktikant på fleksible vilkår.

- Som pengeinstitut ser vi det som en samfundsmæssig opgave at være med til at uddanne unge mennesker. Simons situation var dog lidt anderledes, når det handler om arbejdstider. Det tog vi en grundig snak om, og ud fra hans træningstider har vi sammensat et forløb hos os, så han kommer rundt og arbejder med de forskellige områder, siger Steen Kahr Rasmussen.

Læs hele artiklen her

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder