[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

01 nov 2012

Ny online uddannelse med fokus på SALG

Få en salgsprofil med en uddannelse i 'International Handel og Markedsføring', og udnyt dine evner til at skabe resultater!

Erhvervsakademi Aarhus lancerer en fleksibel tre-årig akademiuddannelse i 'International Handel og Markedsføring' med fokus på salg . En uddannelse rettet mod dig som elitesportsudøver, så du kan udnytte din resultatorienterede profil i erhvervslivet. Uddannelsen bliver seneste tilføjelse til de fleksible online uddannelser under Study4player Online Academy.

På uddannelsen lærer du bl.a. at planlægge og gennemføre salg og markedsføre succesfuldt, ligesom du trænes i en række effektive værktøjer, så du kan kommunikere målrettet og sælge med succes til forskellige kundetyper. Kommunikative værktøjer du også kan bruge i sportskarrieren!

Uddannelsen gennemføres som en kombination af onlineundervisning og fysisk undervisning. Der tælles ikke fraværsprocenter, men der stilles et antal fremmødedage til rådighed til f.eks. eksamen. Samtidig får du tilknyttet en mentor gennem forløbet. Uddannelsen har start i februar 2013.

Læs mere om uddannelsen her

 

Bemærk, at 'International Handel og Markedsføring' er en betalingsuddannelse.

Har du spørgsmål til hvordan uddannelsen kan gå hånd i hånd med netop din sportskarriere, er du velkommen til at kontakte Brian Kruse Jacobsen fra Erhvervsakademi Aarhus for en yderligere snak. Brian kan kontakte på mail bj@eaaa.dk eller telefon 72286165.

 

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder