[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

02 feb 2017

Nyt sprog? Få online sprogundervisning hos Studieskolen!

Er du på vej til et sportseventyr i udlandet? Eller har du medspillere der kæmper med det danske eller engelske sprog? Studieskolen er ny partner i Study4player Online Academy og tilbyder skræddersyede sprogkurser online!

I Study4player Online Academy byder vi velkommen til Studieskolen. Studieskolen tilbyder online sprogundervisning til både danske og udenlandske udøvere, der eks. ønsker at kunne begå sig i det land de befinder sig i eller snart flytter til.

Uddrag fra uddannelsespræsentationen:

"Du præsterer bedre, når du kan tale med dine med- og modspillere, og fritiden bliver både sjovere og nemmere for dig og din familie, når du kan tale med de lokale på deres eget sprog.

Hos Studieskolen får du et skræddersyet kursus med eneundervisning, som foregår, når det passer dig. Undervisningen online foregår via Skype. Du får feedback på skriftlige opgaver på e-mail. Vi tilbyder også sprogundervisning til små hold både via Skype eller på Studieskolen i København.

Du kan starte fra begyndelsen, hvis du ikke kan sproget i forvejen. Hvis du kan lidt, så starter vi lige der, hvor du er. Vi tilrettelægger altid kurset, så det passer lige præcis til dine behov og ønsker."

Prisen pr. undervisningstime hos Studieskolen er kr. 475,- og antallet af undervisningslektioner afhænger af både startniveauet og det ønskede slutniveau.

LÆS MERE OM STUDIESKOLENS ONLINE SPROGUNDERVISNING HER

 
Har du generelle spørgsmål omkring dine online uddannelsesmuligheder, kontakt da koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Mølgaard Kristensen, på mail jesper.kristensen@spillerforeningen.dk eller telefon 27 14 49 22

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder