[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

02 jun 2010

Flere får anerkendt deres realkompetencer

Borgerne får nu flere og flere gange anerkendt deres kompetencer inden for voksen- og efteruddannelserne, men endnu flere skal have kendskab til muligheden i fremtiden. Samtidig kan vurderingerne komme elitesportsudøvere til gode.

Siden 2007 har det været muligt at få anerkendt det, de har lært uden for det formelle uddannelsessystem. Dette kunne eksempelvis være på jobbet eller fra frivilligt arbejde.

En ny undersøgelse foretaget af Danmarks Evalueringsinstitut viser, at realkompetencevurderinger nu er stigende og størst inden for de erhvervsrettede uddannelser.

Med en sådan vurdering kan man få papir på, det man kan, og dermed er man bedre stillet i forhold til udannelse og på arbejdsmarkedet.
Får man anerkendt sine realkompetencer, kan man eksempelvis få et adgangsbevis, få afkortet eventuel uddannelse, få et kompetence- eller uddannelsesbevis m.m.

Undervisningsminister Tina Nedergaard er rigtig tilfreds med, at realkompetencevurderingerne begynder at fylde mere på uddannelsesinstitutionerne:

"Vurderingerne er både til gavn for den enkelte og for arbejdsmarkedet. Nu skal vi have endnu flere med," siger Nedergaard

Study4player rådgiver om realkompetencevurdering
Også projektleder i Study4player, Rasmus Haagensen, er glad for, at realkompetencevurdering bliver mere anvendt inden for uddannelse og job. Og han ser gode muligheder for, at vurderingen kan komme elitesportsudøvere til gavn:

"Vi har faktisk i flere tilfælde haft held til at hjælpe elitesportsudøvere ind på uddannelser på baggrund af realkompetencevurderinger. Der er med garanti flere elitesportsudøvere, for hvem det vil være en oplagt mulighed for at få hul på en uddannelse. Vi rådgiver gerne omkring sådanne muligheder."

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder