[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

02 jun 2014

Nykredit Direkte søger kundekonsulenter

Nykredit Direkte søger kundekonsulenter til Kundeservice & Salg - en oplagt mulighed for dig der gerne vil have et fleksibelt job sideløbende med sporten og samtidig få foden indenfor i en af Danmarks førende finanskoncerner.

Uddrag fra jobopslag:

I Kundeservice & Salg er vores primære fokus at servicere Nykredits kunder, når de ringer eller skriver til os vedrørende deres daglige økonomi. Vi stræber efter at give kunderne en god oplevelse, hver gang de kontakter os. Udover at yde en sublim service, har vi også fokus på at afdække kundernes behov. Vi sørger for at holde vores kunder opdateret om Nykredits produkter og sælge produkter ved at lave henvisninger til vores rådgivere rundt omkring i landet.
 
Din arbejdsdag består af kundehenvendelser vedrørende bank, realkredit, pension og investering, og du kommer bl.a. til at:

  • Lave indfrielsestilbud på realkreditlån
  • Besvare kundernes spørgsmål til betalingsservice og kreditkort
  • Håndtere serviceopgaver inden for investering og pension
  • Hjælpe kunderne med at bruge de forskellige digitale løsninger, som Nykredit tilbyder

GÅ TIL JOBOPSLAG (Bemærk! Ansøgningsfrist d. 15. juni 2014)

 

For mere info omkring Nykredit og deres tilbud til elitesportsudøvere se Nykredits virksomhedsprofil.

Har du generelle spørgsmål omkring dine job- og karrieremuligheder kontakt rådgiver i Job4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller tlf. 22 32 18 55.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder