[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

03 apr 2013

Video: Lancering af Elitesportens Karrierepartnere

Se interviews fra lanceringen af Elitesportens Karrierepartnere og hør hvordan elitesportsudøvere er en gevinst for erhvervslivet.

Elitesportens Karrierepartnere er et nyligt lanceret samarbejde mellem Job4player, Adecco og Team Danmark, der gør det endnu nemmere for topatleter med de rette kompetencer og virksomheder at finde hinanden.

Nedenstående video er fra lanceringen af Elitesportens Karrierepartnere d. 18. marts, hvor Nicolaj Holmboe, ansvarlig for Team Danmarks karriereprogram, Kasper Jørgensen, OL-bronzevinder i roning, og Arne Sørensen, underdirektør i Nykredit Servicecenter, udtaler sig om hvordan elitesportsudøvere er en gevinst for erhvervslivet:

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder