[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

03 apr 2014

Liverpool FC afholder lederkursus i Aalborg

Uddannelsespartner i Study4player, UCN i Aalborg, har slået sig sammen med et af verdens største fodboldbrands, Liverpool FC, som inviterer til et 5-dages ledelseskursus i Aalborg i april og maj 2014. Kurset udbydes af Liverpool FC og London School of Business & Finance.

Uddrag fra kursusbeskrivelsen:

- Udforsk hvordan kompetencer og strategier kan overføres mellem sport og forretning gennem førsteklasses ledelsesteori, innovative praktiske øvelser og engagerede seminarer med basis i "the Liverpool way".

- Kurset er rettet mod mellemledere, ledere, direktører  samt iværksættere indenfor alle sektorer, eller dem der ønsker målrettet personlig udvikling samt at øge kompetencefeltet indenfor ledelse.

Læs mere om kurset her

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder