[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

03 jul 2017

Månedens profil: Dynamisk leder der får holdet til præstere

I 4player fremhæver vi månedligt en profil fra Job4players CV-database. Maj måneds profil er tidligere fodboldspiller Kristian Fæste

Kristian Fæste
International Handel & Markedsføring afsluttes vinteren 2017. 

- Jeg motiveres af konkurrencepræget miljø - fra min tid som professionel fodboldspiller er jeg er vant til at have mange bolde i luften, jeg arbejder gerne under pres og tøver ikke med at sparke bolden i mål.

Klar til at gå forrest
- Min tid som målmand på højeste niveau i DK har lært mig hvordan mennesker på den bedst mulige måde arbejder og skaber resultater sammen.Jeg er en person der godt kan lide at arbejde med mennesker. Jeg kan godt lide at få mennesker til at arbejde i en fælles retning og sørge for at opgaver bliver løst på bedste vis. Gennem selvindsigt har jeg lært at optimere mig selv som person, men i høj grad også mine kollegaer omkring mig.

Se, hvorfor netop Kristian er jeres næste jobkandidat: LÆS KRISTIANS CV HER

- Jeg er en leder der ikke gemmer mig bag mine holdkammerater, men tager hånd om dem og sørger for de føler sig velkomne.

Brænder for kommunikation og markedsføring
- Jeg har en stor passion for kommunikation, pr, markedsføring og det at lede mennesker i den samme retning. Det er netop her, at jeg også har en faglig baggrund ift. min uddannelse.

- Overblik, dynamik, ambition, ærgerrighed og ikke mindst viljen til at arbejde så hårdt som det kræves for at komme i mål, er alle ting jeg vil bringe med videre i en Salg og/eller Marketingstilling i den virksomhed som ser muligheder i disse egenskaber.

Talentfuld holdspiller søger hold!
- Igennem en opvækst i et præstations fremmende miljø har jeg lært at hårdt arbejde, ærgerrighed og ydmyghed alle er nøgleord til at kunne lykkes som enkelte individer og som hold!

Kort om mig
- Jeg har siden jeg var 3 år spillet fodbold på forskellige niveauer. Jeg erhvervede mig min første kontrakt da jeg var 16 år. Jeg begyndte at leve af min fodbold da jeg var 19 år og indtil ultimo 2016 levede jeg af fodbold på højeste plan. Desværre satte en skade i min skulder en stopper for mit forløb og jeg måtte stoppe karrieren. Jeg har ved siden af karrieren udannet mig, og jeg er i gang med International Handel & Markedsføring på Erhvervs Akademiet i Århus.

Mig selv med tre ord: Relationsskabende, Ambitiøs og Målrettet.

 

Søger du vindertyper til din virksomhed?
Bliv Elitesportens Karrierepartner og få direkte adgang til vores mange unikke og ambitiøse talenter i CV-databasen. Kontakt Mette Brix, konsulent og karriererådgiver, på mail mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26 56 19 98

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder