[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

03 nov 2015

4player søger konsulent til karriererådgivning og relationssalg

Kan du bygge bro mellem sport og erhverv? Kan du rådgive om karriere, tage teten på relationssalg og konceptudvikle? Så er du måske personen vi søger til stillingen som konsulent i Job4player under 4player ApS.

4player ApS er startet og ejet af Spillerforeningen. 4player rådgiver og hjælper elitesportsudøvere til at forberede tiden efter sporten. Du vil blive ansvarlig for vores projekt Job4player, hvor du vil skulle stå for individuel job- og karriererådgivning til elitesportsudøvere. Du vil samtidig skulle stå for salg af partnerskaber, så kredsen af virksomhedspartnere, som rekrutterer vindertyper fra sportens verden, udbygges markant. Du skal kunne videreudvikle på vores tilbud til såvel udøvere som partnere - og du skal kunne eksekvere på dette.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med 4players rådgiverteam, som yder individuel rådgivning og support til elitesportsudøvere inden for uddannelse, job- og karriereplanlægning. 4playerteamet er kendetegnet ved et tæt samarbejde i opgaveløsning. Du vil ud over at påtage dig ansvaret for at videreudvikle Job4player skulle rådgive elitesportsudøvere generelt inden for 4players forskellige områder, herunder omkring uddannelse. Du vil skulle afholde klubbesøg, hvor du forestår rådgivningsseancer og siden opfølgende rådgivning.

Kvalifikationer

  • Flere års erfaring inden for HR med rekruttering, karriererådgivning og gerne konceptudviklingI stand til at tænke kommercielt og med forudsætninger for at sælge 4players produkter
  • Relevant videregående uddannelse
  • God i 1:1 relationer
  • Kommunikativ stærk i tale og skrift
  • God til engelsk i tale og skrift
  • Selvstændig, ansvarsfuld, servicemindet, troværdig og udadvendt
  • En baggrund i elitesporten kan være en fordel

Arbejdstid og -vilkår
Der er tale om en fast stilling på fuld tid pr. 1. januar 2016. Der ønskes en medarbejder, der arbejder ud fra Spillerforeningens lokaler i det centrale København. Der må forventes udsving i arbejdstider, idet det er en del af virket at besøge udøverne ifm. træning. Der må af samme grund forventes rejseaktivitet og egen bil er en nødvendighed. Der refereres og samarbejdes med 4players direktør Rasmus N. Haagensen. Løn efter kvalifikationer og Spillerforeningens generelle lønniveau.  

Ansøgning
Elektronisk ansøgning inklusiv CV sendes til 4players direktør Rasmus N. Haagensen på mail rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk. Spørgsmål kan rettes til Rasmus N. Haagensen på tlf. 22260044. Ansøgninger skal være 4player i hænde snarest muligt og senest den 16. november 2015.

Om 4player ApS
4player er startet og ejet af Spillerforeningen. 4players ydelser tilbydes medlemmer af de danske spiller- og udøverforeninger. 4player har projekterne Study4player, Job4player og sportsalumni.dk. 4player samarbejder med organisationer, virksomheder og en lang række uddannelsesinstitutioner. 4player beskæftiger til dagligt 6 medarbejdere.

Om Spillerforeningen
Spillerforeningen er fagforeningen for fodboldspillere på eliteplan i Danmark samt danske udlandsprofessionelle. Spillerforeningen arbejder for at sikre, at spillerne arbejder under ordnede forhold. Derfor taler Spillerforeningen altid spillerens sag. Spillerforeningen beskæftiger til dagligt omkring 25 ansatte. 

Yderligere information
4player: www.4-player.dk
Spillerforeningen: www.spillerforeningen.dk

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder