[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

03 dec 2014

Team Danmark søger erfaren Fysioterapeut

Vores partner i Elitesportens Karrierepartnere, Team Danmark, søger en erfaren Fysioterapeut til en tidsbegrænset fuldtidsstilling frem mod OL 2016.

Uddrag fra jobopslag:

"Vi søger en fysioterapeut, som kan bidrage til at indfri Team Danmarks centrale målsætninger: Gode sportslige resultater på internationalt niveau, bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet samt en stærk og kontinuerlig talentudvikling. Der er tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling i perioden fra d. 1.3.2015 til d. 31.8.2016."

"Stillingen opslås i forbindelse med, at der planlægges øget sportsmedicinsk service frem til OL 2016 i Rio de Janeiro, hvor fysioterapeuter rejser med til træningslejre og konkurrencer. Der vil også være øget tilstedeværelse på træningssteder i Danmark frem mod OL 2016."

LÆS HELE JOBOPSLAGET OG ANSØG HER (Bemærk! Ansøgningsfrist d. 17. december 2014)
 

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt uddannelses- og jobrådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail  kresten.blaesild@spillerforeningen.dk  eller telefon 22 32 18 55.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder