[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

04 mar 2014

Elitesportsudøvere i Nykredit

Nykredits har i seneste CSR-rapport bragt omtale af deres fleksible jobtilbud til elitesportsudøvere. Læs om hvordan andre elitesportsudøvere formår at kombinere deres sport med et job i Nykredit.

Nykredit, der er en del af Elitesportens Karrierepartnere (et samarbejde mellem Job4player, Team Danmark og Adecco), har som et supplement til årsregnskabet for 2013 udgivet en CSR-rapport. Rapporten skal bidrage til at give et billede af en virksomhed, der er mere end bare tal. I rapporten er der bl.a. omtale af deres fleksible jobtilbud til elitesportsudøvere, med udtalelser fra tre nuværende elitesportsudøvere ansat i virksomheden. Disse er henholdsvis:

  • Morten Jørgensen, Roning, letvægtsfirer
    28 år og privatrådgiver i Nykredit Direkte Øst. Fra sporten kender vi Morten som værende en del af "Guldfireren", der bl.a. vandt OL guld i 2008, OL bronze i 2012 og senest har vundet både EM og VM guld i 2013.
  • Anne Lolk Thomsen, Roning, letvægtsdobbeltsculle
    30 år og kundekonsulent i Nykredit Servicecenter (p.t. på barsel). Anne har adskillige VM guldmedaljer i bagagen fra sin Kajak-tid. I 2009 skiftede hun til roning, og deltog til OL i 2012 hvor det blev til en 4. plads.
  • Lars Vilandt, Curling
    39 år og kundekonsulent i Nykredit Servicecenter. Lars er en erfaren mand inden for Curling, og er blevet dansk mester 9 gange. Var senest i aktion til vinter-OL i Sotji, hvor holdet endte på en samlet 6. plads.

Se i rapporten hvad de tre udøvere har at sige, og hvordan de har formået at kombinere deres sport med et job i Nykredit. Du kan gå til Nykredits CSR-rapport 2013 ved at klikke HER*

* afsnittet omkring elitesportsudøvere i Nykredit kan findes på side 28-29

 

Du kan læse mere om dine egne muligheder for et job i Nykredit i deres virksomhedsprofil på Job4player

For en generel snak om dine karrieremuligheder kontakt jobrådgiver i Job4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22321855.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder