[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

04 apr 2017

Gør brug af din ekspertise fra sporten hos Fitness World!

Fitness World er ny partner i 4player og kigger aktivt mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Vil du bruge dine erfaringer fra sportens verden til at hjælpe andre til en sundere tilværelse?

I Elitesportens Karrierepartnere, som drives af Job4player i samarbejde med Team Danmark, byder vi velkommen til Fitness World:

"I Fitness World bestræber vi os på at inspirere så mange som muligt til en sundere tilværelse. Vi ser vores fitnesscentre som en rugekedel for fysisk og social velvære og væksthus for nye sunde vaner samt mentalt overskud -  derfor er vores mission at skabe "Sundhed for alle"", oplyser Fitness World I deres virksomhedspræsentation på Job4player og fortsætter:

"Vi tror på, at du som elitesportsudøver kan bidrage til vores mission via din viden om træning og det mentale mindset, sporten har krævet. Du kommer derfor til at kunne bruge dine erfaringer fra din sportskarriere i dit arbejde i Fitness World."

Fitness-kæden ser et godt match på din viden og ekspertise fra elitesportens verden og står derfor klar med job- og karrieremuligheder:

"Uanset hvilke ambitioner du har for din karriere, så er vores fokus at udvikle vores medarbejdere, så de kan påtage sig nye udfordringer og tage større ansvar, hvis de ønsker det."

"Vi har løbende brug for stærke profiler i form af centerledere og assisterende centerledere over hele landet. Vores uddannelsesafdeling vil du løbende sørge for, at du deltager i kurser og uddannelser for at styrke dine personlige og faglige kompetencer."

Læs mere om Fitness World og deres tilbud til dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver i deres virksomhedspræsentation på Job4player

 
Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt karriererådgiver i 4player, Mette Schou Brix, på mail mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26 56 19 98.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder