[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

04 maj 2016

Sigter du mod ejendomsmægler-branchen? EDC kigger mod eliten

EDC er ny partner i Elitesportens Karrierepartnere og står klar med karrieremuligheder til dig der gerne vil inden for ejendomsmæglerbranchen!

I Elitesportens Karrierepartnere, som er et samarbejde mellem Team Danmark, Adecco og Job4player, byder vi velkommen til EDC. Hos EDC kigger de nu mod eliten og tilbyder jobs og karrieremuligheder til dig som aktiv og tidligere udøver.

- Vi ønsker, at vores medarbejdere er målrettede og resultat orienterede. Derfor oplever vi, at elitesportsudøvere eller profiler med baggrund i elitesport er et rigtig godt match for begge parter. Hos EDC arbejder vi løbende med, at udvikle vores forretninger og medarbejdere. Derfor vil EDC gerne hjælpe med den relevante uddannelse eller coaching for at komme på den rigtige hylde, siger salgschef hos EDC Steen Sejer Elkær-Hansen.

Hos EDC kan du eksempelvis blive trainee, få en ejendomsmægleruddannelse eller blive salgskoordinator. Læs mere om mulighederne i deres virksomhedspræsentation på Job4player.

KLIK HER for at tilgå deres virksomhedspræsentation

 

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt karriererådgiver i 4player, Mette Schou Brix, på mail mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26 56 19 98.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder