[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

04 jun 2010

William Kvist bruger studiet til at undgå lejrkuller

Landsholdets William Kvist er i gang med at læse HA på Copenhagen Business School, og han bruger studiet til at undgå at få lejrkuller under VM.

Foto © Per Kjærbye
 
I omkring en måned skal landsholdet befinde sig i Sydafrika, hvor fodbold kommer til at være det ultimative fokusområde. Men den danske all-round-spiller har sin egen måde at undgå, at hverdagen bliver for triviel:
 
"Jeg er en af få, der er i gang med studierne, så jeg har faktisk taget mit bachelor-projekt med herned," siger William Kvist, der har fået hjælp af Study4player til at få studiet passet ind i en hverdag med fodbold på absolut topplan.
 
William Kvist har allerede megen erfaring med længere ture med både FCK og landsholdet og dermed også det liv, der hører med:
 
"Faktisk kommer lejrkulleren nogle gange tidligere, hvis man er af sted i 10-12 dage, for der har du hele tiden i udsigt, at du snart skal hjem. Her der ved du, at der længe til, og så får det bedste ud af det," siger Kvist til Nordjyske.
 
Mandag den 14. juni tager Danmark kampen op med Holland i den første gruppekamp.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder