[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

04 jun 2015

Danmarksmester: D.E.F. er en fantastisk medspiller

Christian Lindberg er en del af det Horsens IC-hold, der den 15. maj 2015 vandt danmarksmesterskabet i basketball. Foruden at pleje sin basketballkarriere studerer Christian Lindberg også ved Syddansk Universitet (SDU). Og uden for banen er D.E.F. en fantastisk medspiller.

Som medlem af Danske Elitesportsudøveres Forening, også kaldet D.E.F., har man mulighed for at benytte sig af Study4player, som tilbyder studierådgivning til elitesportsudøvere. Dette tilbud har Horsens IC's Christian Lindberg benyttet sig af. Den nykårede danmarksmester i basketball er i skrivende stund ved at færdiggøre sit speciale, og Christian Lindberg er dermed næsten færdig med sin kandidatuddannelse. I den forbindelse har Study4player og D.E.F. været fantastiske medspillere. 

- Som elitespiller i basketball har jeg brugt D.E.F. rigtig meget, mens jeg har været under uddannelse - både under bachelorforløbet og kandidatforløbet. Det er særligt tilbuddet Study4player, som hører under D.E.F., og tilbuddet til elitesportsudøvere på SDU, Syddansk Elite, jeg har benyttet mig af. De har hjulpet mig med rigtig mange ting både før og under mit uddannelsesforløb, fortæller Christian Lindberg. 

Study4player og Syddansk Elite har eksempelvis hjulpet Christian Lindberg med flytningen af eksamener i forbindelse med landsholdstræninger, mens Study4players rådgivere ligeledes hjalp ham ind på den ønskede kandidat, selvom Christian Lindbergs bachelor ikke gav direkte adgang.  

- De er virkelig kompetente og hjælpsomme med at komme med rådgivning, fastslår Christian Lindberg og udpeger særligt Syddansk Elites såkaldte 'buddy'-ordning som yderst brugbar. 

- En af de ting, der har hjulpet mig mest, er den "buddy"-ordning som tilbydes på Syddansk Universitet. Ordningen betyder, at man får tilknyttet en medstuderende, som følger samme fag, man selv er tilmeldt, og som tager noter og videregiver vigtige informationer fra den undervisning, man ikke selv har mulighed for at deltage i. Stort set hele mit kandidatstudie har været fjernstudie. Her har 'buddy'-ordningen været en kæmpe hjælp.

Af samme årsag vurderer den nykårede danmarksmester, at D.E.F. har været en fantastisk medspiller. 
 
- D.E.F. er en fantastisk medspiller, og jeg vil råde alle elitesportsudøvere til at tegne et medlemskab.

Læs mere om  Study4player og  Syddansk Elite

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder