[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

04 nov 2015

Topdanmark søger elitesportsudøvere - mød dem til Fodboldens Exitseminar

Vi sætter i disse uger fokus på dine fremtidsmuligheder hos vores virksomhedspartnere. Topdanmark er en del af Elitesportens Karrierepartnere, som tilbyder elitesportsudøvere jobmuligheder under eller efter sportskarrieren.

Topdanmark hører gerne fra dig, hvis du kan lide at servicere, rådgive og sælge, men samtidig har brug for nogle fleksible rammer. I jobbet som f.eks. forsikringsassurandør ser 4player og Topdanmark et godt match for rigtig mange elitesportsudøvere, som typisk søger mod jobs, hvor selvstændigt initiativ, planlægning og resultater vægtes højt.

Er det din profil Topdanmark søger?
-    Er du serviceminded og tillidsskabende, så søg et job som kundebetjener
-    Søger du et praktikforløb som finansøkonom. Har du vinderinstinkt og kompetencer til at skabe resultater, hvor kunden er i fokus, så er det noget for dig.
-    Søger du et praktikforløb som finansbachelorer. Har du, med stor indlevelsesevne, lyst til at rådgive kunderne om komplekse forsikrings - og pensionsprodukter?

Rasmus Louie Larsen, blev igennem job4player opmærksom på samarbejdet med Topdanmark. Efter at have oprettet et CV i job4players CV database, kom Rasmus i kontakt med Topdanmark, hvor han har fået en praktikstilling fra januar 2016.

- Job4player formidlede kontakten og jeg kom til samtale, og jeg er rigtig glad for at kunne få lov til at arbejde i en stor virksomhed som Topdanmark, siger Rasmus Louie Larsen

Topdanmark er Danmarks næststørste forsikringsselskab, og du kan møde Topdanmark til Fodboldens Exitseminar - sørg for at kigge forbi deres stand til en snak om dine fremtidsmuligheder"

Kontakt
Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte HR-konsulent Tina Nedergaard på telefon: 51407630 eller på e-mail: tnr@topdanmark.dk.

Ikke tilmeldt Fodboldens Exitseminar?
Kontakt Jesper Mølgaard Kristensen på:
Tlf: 27144922
Mail: jesper.kristensen@spillerforeningen.dk

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder