[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

05 jan 2011

Følg med udviklingen – Tag en uddannelse

Tal fra videnskabsministeriet viser, at ungdomsårgangene vokser, at flere får en studentereksamen og at flere går i gang med en uddannelse. Det gælder om at holde sig til, siger direktør i 4player, Rasmus Haagensen.

Foto © Stock.Xchng
 
I starten af januar vil 56.000 unge modtage en opfordring om at tage en uddannelse fra Videnskabsministeriet og Uddannelsesministeriet. Det er 2.500 færre breve end sidste år og bevis på, at flere unge er i gang med en uddannelse.
 
Direktør i 4player har længe understreget vigtigheden af, at også sportsfolk uddanner sig men gentager gerne mantraet: "I løbet af det sidste lange stykke tid, er det blevet mere tydeligt at flere og flere kan se ideen i at uddanne sig. Når man i en finanskrise har svært ved at skaffe sig job, eller har svære udsigter til det, bliver konkurrencen skærpet. Det gælder også for de elitesportsudøvere, som vi er til for at hjælpe, og det eneste modsvar er uddannelse."
 
Videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen har desuden råd til, hvordan man sikrer sig plads på studie: "Vi har stadig brug for, at flere unge tager en uddannelse indenfor alle felter. Jeg vil derfor opfordre unge til at søge bredt. I 2010 kan vi se, at næsten halvdelen af de afviste universitetsansøgere kun ansøgte om optagelse på en specifik uddannelse i stedet for at prioritere flere muligheder. For mig at se viser det vigtigheden af, at unge søger bredt - både flere forskellige uddannelser og flere steder i landet."
 
Der er ansøgningsfrist til de videregående uddannelser den 15. marts for kvote 2-ansøgninger og 5. juli for kvote 1. På siden www.søguddannelse.nu kan der findes mere information om uddannelsesvalg og ansøgningsfrister.
 
Hvis du ønsker hjælp til optagelse eller har spørgsmål til at studere generelt, kan du kontakte Study4player på tlf. 65 50 22 72 eller study4player@spillerforeningen.dk.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder