[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

05 okt 2012

Succesfulde netværksmøder i København og Aarhus

Sportsalumni.dk har nu afholdt en ny omgang netværksmøder i København og Aarhus med henholdsvis Ernst & Young og Spar Nord som vært. Super networking og interessante oplæg!

Her følger kort om indholdet fra de to møder:

 

Netværksmøde d. 18.september 2012 hos Ernst & Young
Tema: Professionel passion

Christian Stadil indledte med "10 hurtige råd til networking i praksis" og hvordan man kan netværke sig til succes.

Christian holdt efterfølgende oplæg omkring Professionel Passion, og hvordan vi skaber værdi i fremtiden for os selv og arbejdsgivere. Professionel Passion er et begrebsapparat, der kan hjælpe dig til at få motivation, kompetencer og markedsværdi til at spille sammen, så du finder passionen for din civile karriere.

 

Netværksmøde d. 27. september 2012 hos Spar Nord
Tema: Personlig effektivitet

Indledende præsentation af værten (Spar Nord) - om Spar Nords fordelagtige tilbud til medlemmer af spillerforeningerne og Spar Nords ønske om at rekruttere målrettede elitesportsudøvere via samarbejdet med 4player.

På mødet bragte Christian Hjermind begrebet "personlig effektivitet" i spil for deltagerne på baggrund af bestseller-bogen "7 gode vaner" af Stephen R. Covey.

På baggrund af en række gruppeseancer, blev deltagerne inviteret til sætte fokus på integritet, prioriteringer, forskelle på produktion (P) og produktionsevne (PE) samt hvilke ting man berettiget eller fejlagtigt kategoriserer som vigtigt eller ikke-vigtigt og haster eller haster-ikke.

 

For mere info omkring Sportsalumni.dk - og hvordan du bliver en del af netværket - se www.sportsalumni.dk, eller tag direkte kontakt til netværkskoordinator Rasmus Haagensen på telefon 2226 0044 eller mail info@sportsalumni.dk

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder