[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

06 jan 2015

Topdanmark: Et fleksibelt job som Forsikringsrådgiver

Topdanmark søger ambitiøse og salgsmindede forsikringsrådgivere og ønsker at starte et hold af elitesportsudøvere til deres salgscentre i hele landet. En eksklusiv mulighed hvis du mangler et deltidsarbejde på fleksible vilkår ved siden af sporten!

Uddrag fra jobopslag:

"Som kunderådgiver i vores salgscenter, arbejder du hovedsageligt med telefonisk rådgivning og salg, af både skades - og personforsikring til eksisterende samt til nye privatkunder. Jobbet er afvekslende og foregår i et dynamisk miljø.

Vi ønsker i samarbejde med Job4player og Team Danmark at starte et hold op af elitesports-folk til vores salgscentre, hvor vi forsøger at tilrettelægge introduktionsuddannelse og arbejdstid med stor fleksibilitet. Jobbet indebærer, at du har mulighed for at arbejde på deltid i Topdanmark ved siden af din sport."

SE HELE JOBOPSLAGET OG ANSØG HER  (BEMÆRK! Ansøgningsfrist d. 17. februar 2015)

 

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt uddannelses- og jobrådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder