[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

06 jan 2017

Læs Statskundskab på deltid som fjernstuderende

Syddansk Universitet udvider deres udbud af uddannelser i Study4player Online Academy og tilbyder som de eneste i landet, at en bachelorgrad i Statskundskab kan læses som fjernstudie og på deltid ved siden af sporten. Var det noget for dig?

I Study4player Online Academy byder vi velkommen til Statskundskab-uddannelsen fra Syddansk Universitet. Uddannelsen er en komplet bachelor på deltid, der strækkes ud over fem år i stedet for de normale tre.

Uddrag fra uddannelsespræsentationen:

"Uddannelsen kan læses som fjernstudie, så der er gode muligheder for at kombinere sport og job med denne uddannelse. Det betyder, at du kan følge undervisningen, selvom du er placeret andre steder i landet eller verden end i Odense."

"Alle forelæsninger bliver tilrettelagt, så du har mulighed for at følge dem når det passer dig. Det er også muligt at deltage i gruppearbejde og have interaktion med underviserne online."

En bachelor i statskundskab giver teoretisk indsigt i det politiske felt, forvaltning, økonomi mv. samt stærke analytiske værktøjer til at forstå de begivenheder, beslutninger og konflikter, som har afgørende betydning for udviklingen i samfundet.

Du opnår dermed kompetencer, der kan anvendes inden for undervisning, offentlig administration, det private erhvervsliv, interesseorganisationer, foreninger og politiske partier - kompetencer der er efterspurgt i mange jobs, og som samtidig kan føre til nye karrieremuligheder.

LÆS MERE OM STATSKUNDSKAB PÅ DELTID HER

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder