[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

07 mar 2012

Det bliver nemmere at få SU med til udlandet

Nu lancerer ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser en handleplan for at nedbringe behandlingstiden på SU. Det bliver dermed nemmere at tage SU med til udlandet.

Igennem lang tid har skiftende regeringer opfordret studerende til at læse i udlandet. Men mange studerende har oplevet utrolig lang behandlingstid specielt på SU-området i forbindelse med udlandsophold. Det har også tidligere gjort det besværligt at være elitesportsudøver.
 
Men det nye system "Fast Track" skal hjælpe med at nedbringe behandlingstiden til gennemsnitlig 14 dage, hvis den studerende vælger en uddannelse, som allerede er godkendt til SU. Udviklingen glæder direktør i 4player, Rasmus N. Haagensen:
 
- En del af de elitesportsudøvere, vi hjælper, tager i løbet af deres karriere til udlandet, så et tiltag som "Fast Track" vil være en stor hjælp for de, der er berettiget til at modtage SU. Det kan sikre, at de kan fortsætte på deres studie, siger han.
 
- I Study4player søger vi fleksibilitet til elitesportsudøverne, da dette er afgørende for at kunne kombinere sport og uddannelse senest eksemplificeret ved vores nye initiativ Study4player Online Academy. Afbureaukratisering kan kun bidrage til at gøre det nemmere, ikke mindst for elitesportsudøvere, slutter Rasmus N. Haagensen.

Foto © Stock.Xchng

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder