[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

07 okt 2014

Topdanmark tilbyder jobs der matcher elitesportsudøveren

Topdanmark er ny partner i Elitesportens Karrierepartnere og klar med den første attraktive jobmulighed for dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver.

Elitesportens Karrierepartnere er et samarbejde mellem Team Danmark, Adecco og Job4player. Topdanmark ser flere interessante jobmuligheder for elitesportsudøvere, som vi løbende vil annoncere. Er du finansøkonom, bør du eksempelvis holde øje med dine muligheder i Topdanmark.

Allerede nu, vil Topdanmark gerne høre fra dig, hvis du kan lide at jagte resultater og søger et resultatorienteret fuldtidsjob. I jobbet som forsikringsassurandør ser 4player og Topdanmark et godt match for rigtig mange elitesportsudøvere, som typisk søger mod jobs, hvor indsats og resultater er målbare. Uddrag fra jobopslag:

- Som forsikringssælger hos Topdanmark, består dit job primært af opsøgende salg og rådgivning til privatkunder, som bor i eget hus. Du skal sælge alle former for privatforsikringer til husstanden. Senere i dit karriereforløb skal du også lave opsøgende salg og rådgivning til det mindre erhvervsmarked. Her skal du sælge alle former for erhvervsforsikringer til virksomheder med 0 - 5 ansatte. Derudover skal du rådgive om og sælge livsforsikringer og pensionsløsninger.

- Du får en varieret og spændende arbejdsdag, som typisk starter fra et af vore kontorer og derefter med møder hos dine kunder. På kundemøderne bruger du din bærbare Pc'er, således du kan afslutte salget på stedet.

Topdanmark har lavet en introduktionsvideo, som giver et nærmere indtryk af jobbets indhold. Se videoen HER

LÆS HELE JOBOPSLAGET OG ANSØG HER  (BEMÆRK! Ansøgningsfrist d. 26. oktober 2014)

Synes du jobbet lyder interessant, men har du ikke mulighed for at starte på fuld tid nu, så kontakt Topdanmark og hør nærmere om dine muligheder. 4player og Topdanmark drøfter i øjeblikket, hvorledes elitesportsudøvere kunne starte i deltidsfunktioner med sigte på at blive assurandører eller ansat i den øvrige organisation på et senere tidspunkt. Måske det kunne være din vej til at forberede en glidende overgang til et interessant job efter sporten.

Vil du vide mere om Topdanmark som virksomhed og arbejdsplads - og læse om dine andre job- og karrieremuligheder i virksomheden - kan de gå til deres virksomhedspræsentation på Job4player HER

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt uddannelses- og jobrådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder