[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

08 mar 2012

Kun én uge til frist på kvote 2

Hvis du har en dårlig studentereksamen, HF eller lignende og gerne vil i gang med en videregående uddannelse, som har et for højt gennemsnit til, at du kan blive optaget i kvote 1, skal du søge om optagelse på kvote 2 inden kl. 12 den 15. marts 2012.

Der er sidste frist for ansøgninger på kvote 2 den 15. marts kl. 12, hvor uddannelserne kigger mindre på karaktergennemsnit end ved ansøgninger på kvote 1 til sommer (5. juli kl. 12). Det kan især have relevans for dig, der dyrker sport på eliteplan, og som kan udnytte de specielle kompetencer, du besidder.
 
Nogle uddannelser, fx journalistuddannelserne i Odense og Århus, optager kun i kvote 2 med sidste frist 15. marts, mens andre uddannelser optager mange studerende på kvote 2 - fx idræt og sundhed på Syddansk Universitet i Odense, hvor 80 % af ansøgerne optages i kvote 2, og lægestudiet på samme universitet, hvor 50 % bliver optaget i kvote 2.
 
Man kan stadig komme ind på mange uddannelser med et lavt gennemsnit fra studentereksamen og HF, men især i Københavnsområdet er det blevet sværere at blive optaget med et lavt gennemsnit, fordi mange unge vil studere i København. Det er væsentligt nemmere de fleste andre steder i landet.

 

Studér online

Med Study4player Online Academy tilbydes en række uddannelser desuden online. Det giver dig stor fleksibilitet og sikrer, at du kan få passet din uddannelse ind sammen med din sportskarriere.

Uddannelserne, der udbydes online, er:

 • Fysioterapeut (UCC Nordsjælland)
  Professionsbachelor der giver viden om krop og bevægelse, herunder behandling og forebyggelse af muskel og ledsmerter. For dig der eksempelvis er interesseret i at arbejde med genoptræning af patienter eller beskæftige dig med sundhedsfremme, rehabilitering og behandling af fysiske skader.
 • HF enkeltfag (VUC.nu / VUC Sønderjylland)
  Stort udbud af forskellige enkeltfag, der kan læses som fjernstudie. Fagene dækker over Billedkunst, Biologi, Dansk, Design, Engelsk, Erhvervsøkonomi, Filosofi, Fysik, Geografi, Historie, Innovation, Kemi, Matematik, Psykologi, Religion, Samfundsfag og Tysk.
 • Personlig kommunikation og branding (IBC Kurser, Kolding)
  En 3 måneders uddannelse der lærer dig at kommunikere klart og effektivt, så du for alvor brænder igennem hos modtageren. Du får indsigt i branding som værktøj til at arbejde bevidst og målrettet med din egen personlige profilering, klubbens image - og din videre karriere.
 • Sport Management (UCN, Aalborg)
  Professionsbachelor hvor du kan kombinere din passion for sport og events med en veludviklet forståelse for de forretningsmæssige mekanismer inden for sport, event- og fritidssektoren. For dig der gerne vil arbejde 'bag kulissen' i sport- og/eller eventbranchen.
 • Lærer (UC Syddanmark, Haderslev)
  Kvalificerer dig til at arbejde på folkeskoler, privatskoler, efterskoler m.fl., og kombinerer faglige og pædagogiske fag. Du får viden om de fag, du skal undervise i, og lærer at formidle din faglige viden til børn og unge på forskellige klassetrin.

Læs mere her og se uddannelsernes online DNA her.


Hvis du vil have hjælp og råd angående en kvote 2 ansøgning eller har spørgsmål til online uddannelserne så kontakt Study4players rådgivere på telefon tlf. 65 50 22 72, mail s4p@spillerforeningen.dk.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder