[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

08 aug 2016

TV: Karrierestop og livet efter sporten - er du forberedt?

Fodboldprogrammet ONSIDE satte i går fokus på livet efter sporten, og den transition der uundgåeligt venter, når den aktive sportskarriere lakker mod enden eller pludselig stopper. Har du gjort dig overvejelser om, hvad livet skal byde på bagefter?

Karrierestop og livet efter sporten kan være en rigtig svær størrelse at forholde sig til, mens der stadig er ild i støvlerne. Men det er vigtigt at gøre sig tanker om, hvem man ellers er - og hvad man vil lave - når identiteten som fodboldspiller, håndboldspiller, ishockeyspiller (eller hvad man ellers udøver) pludselig skal erstattes med noget andet.

I gårsdagens udgave af ONSIDE blev der sat fokus på netop dette, hvor bl.a. tidligere fodbold- og landsholdsspiller, Kasper Lorentzen, taler ud omkring sit karrierestop og den svære transition, der venter:

- Der er mange gange hvor jeg har siddet i et tomrum og tænkt "hvad skal der ske med mig?". Jeg har haft ondt af mig selv og tænkt "hvorfor sluttede det sådan - hvorfor skulle det være så unfair?", fortæller Kasper Lorentzen bl.a. i indslaget.

Se hele indslaget omkring Kasper Lorentzen her


I udsendelsen blev temaet omkring karrierestop også vendt generelt. I den forbindelse medvirkede direktør i 4player, Rasmus Haagensen, tidligere fodbold- og landsholdsspiller, Christian Poulsen, samt tidligere fodboldspiller og nu sportsdirektør i AaB, Allan Gaarde. Sidstnævnte fortæller bl.a. om hans eget karrierestop og hvordan de i AaB forholder sig til uddannelse:

- Hvis spillerne tager uddannelse undervejs, tror vi også, de bliver bedre til at indtage læring i klubben. Så vi tror faktisk, de kan blive bedre fodboldspillere, hvis de bliver undervist i andre ting undervejs, siger Allan Gaarde.

Se hele indslaget omkring karrierestop her


Nærmer du dig selv slutningen af din aktive karriere?
Lakker din egen aktive karriere mod enden, eller er du selv for nyligt stoppet, inviterer 4player - i samarbejde med Divisionsforeningen - til Fodboldens Exitseminar 2016, hvor du sammen med andre ligesindede kan få indsigt i og hjælp til at komme godt videre i karriere nr. 2. Seminaret afholdes d. 2.-3. september. Læs mere og tilmeld dig her

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder