[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

09 maj 2014

Study4player tager temperaturen på: Jura

Study4player tager i en serie af artikler temperaturen på uddannelserne under Study4player Online Academy, og spørger både uddannelsesinstitutionerne og de studerende til hvordan det går og hvad de hver især gør for at få de to verdener til at hænge sammen. I denne uge sætter vi fokus på Jura som fjernuddannelse fra SDU.

Studieleder på Juridisk Institut på SDU, Camilla Hørby Jensen, udtaler:

- På SDU får de studerende, der er tilknyttet Syddansk Elite, tildelt en "buddy", som hjælper dem med at opbygge et netværk på studiet og at tage noter eller optage undervisningen, hvis den studerende selv er forhindret i at være til stede.

- Elitesportsstuderende, der læser jura, har endvidere mulighed for at følge undervisningen i visse fag som fjernstudie. Vi er meget glade for elitesportsudøverne, der følger vores fjernstudie i jura. De er generelt meget ambitiøse, målrettede og disciplinerede. Det er også mit indtryk, at sportsfolkene er meget glade for vores uddannelse, hvor de kan følge al undervisning på video hjemmefra, i spillerbussen  eller ethvert andet sted, hvor de kan sidde med en pc eller iPad. De kan endda gå til eksamen uden at skulle møde op på universitetet, hvilket passer rigtig godt til de sportsfolk, der bor i udlandet eller pga. deltagelse i turneringer eller lign. i øvrigt ikke måtte befinde i sig i Danmark på eksamenstidspunktet.

 

Fodboldspiller i FC Midtjylland og studerende på Jura uddannelsen, Frederik Møller, udtaler:

- Jeg benytter mig af tilbuddet omkring fjernstudie, hvor jeg ikke møder op i Odense, men derimod sidder hjemme og ser forelæsningerne. Dette giver mig stor fleksibilitet i min hverdag, hvor jeg selv kan bestemme, hvor og hvornår jeg vil læse - eksempelvis med mulighed for at læse, når jeg sidder i bussen på vej til og fra kamp. Alt dette gør det muligt for mig at følge en universitetsuddannelse uden at gå glip af noget af undervisningen, som er en stor fordel. Specielt i forhold til min gymnasietid, hvor jeg havde 33% fravær, her har jeg 0%.

- SDU Elite er også behjælpelig med eksamen og andre små ting som gør uddannelsen nemmere, specielt kommunikationen mellem skolen og mig, bliver gjort lettere gennem dem.

 

Fodboldspiller i Vejle Boldklub, Nicolaj Agger, udtaler:

- Jeg studerer jura som fjernstudie på SDU, da jeg gerne ville i gang med en uddannelse ved siden af fodbolden. Studiet er meget fleksibelt og jeg møder ikke op på universitetet udover til eksamen. Undervisningen følger jeg hjemmefra enten via live-streaming om lørdagen eller når undervisningen bliver lagt online. Det hele har fungeret eksemplarisk inkl. det ren tekniske i forhold til streaming."

 

Læs mere om Jura og de andre online uddannelser i Study4player Online Academy (Bemærk: Ansøgningsfrist er 1. juni)

 

For spørgsmål omkring uddannelsen eller dine uddannelsesmuligheder generelt kan du kontakte koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61713199.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder