[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

10 jan 2013

Opsamling på 2012's sidste netværksmøder i Sportsalumni.dk

Sportsalumni.dk rundede 2012 af med to succesfulde møder hos henholdsvis Grundfos i Bjerringbro og Dansk Erhverv på Børsen i København.

Netværksmøde den 12. december hos Grundfos
Tema: Dur jeg til at være leder?

Mødet hos Grundfos blev indledt af en gennemgang fra HR-partner Lasse Skovgaard af virksomhedens fem lederskabsprincipper, der blev præsenteret for ledende medarbejdere i firmaet i 2011. Skovgaard gik i detaljer med principperne, og om hvordan man har formået at implementere disse principper i Grundfos-koncernen.

Derefter blev deltagerne budt på et oplæg fra Per Justesen, der i detaljer fortalte om ledelse i sportens verden, samt sin egen ledelsesstil på Sport Management-uddannelsen ved UCN, som Study4player samarbejder med i forbindelse med onlinestudieforløb for en række elitesportsudøvere.

Deltagerne diskuterede efterfølgende individuelle præferencer i ledelsesstil og motivationsformer, og kom frem til, at de overvejende fortrak en blødere ledelsesstil a la "anføreren" frem for "cheftræneren", der praktiserer "kæft, trit og retning".

Netværksmøde den 15. december hos Dansk Erhverv, Børsen 
Tema: Dur jeg til at være leder?

Sportsalumni.dk rundede 2012 af med et besøg hos Dansk Erhverv, Børsen i København. Her åbnede Jesper Juul-Jensen, der er salgschef i Dansk Erhverv, mødet med en kort præsentation, mens Christian Stadil efterfølgende tog fat i emnet ved inddragelse af en selvtest, som deltagerne var blevet bedt om at udfylde på forhånd.

Herefter tog Lars Sørensen, der er tidligere elitechef i Dansk Svømmeunion, ordet, og holdte oplæg om sin ledelsesstrategi i sit nuværende virke som direktør i Københavns Svømmeklub, hvor han skal involvere og motivere flere forskellige typer af medarbejdere, unge som gamle, frivillige som lønnede medarbejdere.

For mere info om Sportsalumni.dk - og hvordan du bliver en del af netværket - sewww.sportsalumni.dk, eller tag direkte kontakt til netværkskoordinator Rasmus Haagensen på telefon 22 26 00 44 eller mail info@sportsalumni.dk

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder