[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

10 mar 2016

Anders Due: Uddannelse giver mange muligheder

Den tidligere superligaspiller, Anders Due, har uddannet sig til serviceøkonom med hjælp fra Study4player. Det er muligt at kombinere sport og uddannelse, derfor skal du huske, at der er ansøgningsfrist for kvote 2 d. 15 marts.

Den daværende AaB-spiller, Anders Due, startede sammen med et par holdkammerater på at uddanne sig til serviceøkonom. Anders Due gjorde det samtidigt med et tæt pakket program, da AaB på det tidspunkt spillede med i Champions League. Det krævede fleksibilitet og rådgivning, og derfor blev uddannelsen startet i samarbejde med Study4player. Anders Due startede på sin uddannelse på University College i Nordjylland, som Study4player har et samarbejde med.

- Uddannelsen har givet noget adspredelse og forståelse for arbejdsmarkedet. UCN har virkelig fået skræddersyet den, så det er muligt at komme igennem uden for store vanskeligheder. Det kræver ressourcer på nogle tidspunkter. Det kræver man bruger tid, når man har overskud til det. Men det er det hele værd, når man får papir på det, man har opnået, siger Anders Due, tidligere superligaprofil og nuværende Nykøbing FC spiller.

Study4player samarbejder med en lang række uddannelsesinstitutioner, herunder University College i Nordjylland, for at kunne tilbyde elitesportsudøvere fleksible vilkår og faste kontaktpersoner i løbet af deres uddannelsesforløb. Det er med til, at uddannelsesinstitutionerne tager højde for elitesportsudøvernes særlige udfordringer, således laves der eksempelvis individuelle studieplaner.

Anders Due har færdiggjort sin uddannelse som serviceøkonom og har netop fået job, som coach og forretningsudvikler på vækstfabrikken, som hører under Business Lolland-Falster. Her skal han hjælpe iværksættere og det lokale erhvervsliv. Han skal bidrage med de erfaringer, han har fra en lang karriere som professionel fodboldspiller, kombineret med sin uddannelsesmæssige baggrund.

- Uddannelsen som serviceøkonom stiller mig rigtig godt i forhold til min rolle i Business Lolland-Falster, hvor kompetencer inden for at forretningsudvikling, strategi og innovation virkelig kan bruges. Samtidig spiller det godt sammen med min baggrund som professionel fodboldspiller, hvor jeg håber at kan bidrage med mine erfaringer i forhold til at arbejde fokuseret og målrettet, siger Anders Due.

Den unikke mulighed for at kombinere job og fodbold er skabt gennem Nykøbing FC, som er Anders Dues nuværende klub. Her har 2. divisionsklubben, som er med i forårets oprykningsspil, gjort det muligt for Anders Due at arbejde tre gange om ugen og træne fuldtidsprofessionelt de resterende to dage.

- Det var grunden til at jeg sagde ja til Nykøbing FC. Det nye setup, som de kunne tilbyde mig, var virkelig perfekt. Jeg arbejder mandag, onsdag og fredag og træner om aftenen, og tirsdag og torsdag træner vi så to gange om dagen. Det er en perfekt måde at trappe lidt ned på fodbolden, selvom vi selvfølgelig har ambitioner om at rykke op.

Optagelse gennem kvote 2, med ansøgningsfrist d.15 marts, er for ansøgere, som er forskellige grund ikke kan blive optaget gennem kvote 1, eller har brug for at blive vurderet på kvalifikationer ud over eksamensgennemsnittet. Særligt på sport management uddannelsen online vil det være relevant at få søgt i kvote 2, da der er indført dimensionering, således man ikke længere er garanteret en plads, selvom man opfylder adgangskravene. Ansøgerne vil nu blive vurderet på en række kriterier - se adgangskrav og kriterier her

Kontakt 4player, hvis du har spørgsmål vedrørende ansøgning og optagelse.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder