[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

10 jul 2018

Tag en HF eller HF enkeltfag ved siden af sporten på VUC Lyngby!

Skal du have taget eller færdiggjort en HF? Eller blot opkvalificere med nogle enkeltfag? VUC Lyngby er ny partner i Study4player Online Academy og tilbyder fleksible undervisningstilbud og e-learning til dig, der vil kombinere din elitesport med en HF-uddannelse eller enkeltfag.

I Study4player Online Academy byder vi velkommen til VUC Lyngby, hvor du kan tage en HF-uddannelse enten via et fleksibelt setup på deres holdundervisning eller som e-learning. I uddannelsesbeskrivelsen skriver de bl.a.:

- Lyngby HF er en af mange uddannelser på VUC Lyngby. Vi tilbyder bl.a. AVU (svarende til 9.-10. klasse) og HF som enkeltfag og e-learning. Uddannelserne er alle meget fleksible og kan skræddersyes til den enkelte person - i perioder kan det måske være hensigtsmæssigt at kunne tage nogle fag på e-learning via nettet, andre gange er det rarest at gå på et hold.

- Hvis du ikke bor i nærheden eller eks. er bosat i udlandet, behøver det altså ikke være en hindring for at fortsætte din uddannelse. Samtidig kan du tage din uddannelse i det tempo, der passer med din karriere.

Foruden en fuld HF kan du vælge blot at tage ét eller enkelte fag - i eget tempo - hvis du ønsker at supplere eller færdiggøre din ungdomsuddannelse. HF enkeltfag giver dig stor fleksibilitet, så du i nogle perioder kan intensivere dit studie og i andre perioder have mere plads til din sport. 

LÆS MERE OM HF OG HF ENKELTFAG HOS VUC LYNGBY HER

VUC Lyngby supplerer dermed HF og HF enkeltfags-mulighederne gennem Study4player Online Academy, hvor også VUC Storstrøm og Randers HF & VUC har et lignende tilbud. Se alle dine online uddannelsesmuligheder via Study4player Online Academy

Har du generelle spørgsmål omkring dine online uddannelsesmuligheder, kontakt da koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Mølgaard Kristensen, på mail jesper.kristensen@spillerforeningen.dk eller telefon 27 14 49 22.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder