[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

12 jan 2010

Risiko for arbejdsløshed firdobles uden ungdomsuddannelse

En undersøgelse foretaget af Arbejderbevægelsens Erhvervsråd viser, at danskere over 30 år, der ikke har gennemført en ungdomsuddannelse, har fire gange så stor risiko for at blive arbejdsløse sammenlignet med unge, der som 25-årige fik en ungdomsuddannelse.

Dermed understreger undersøgelsen vigtigheden af at uddanne sig. Således har danskere over 30 år, der ikke har gennemført en ungdomsuddannelse, svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Denne gruppe har fire gange så stor risiko for at blive arbejdsløse og næsten tre gange så stor chance for helt at stå uden for arbejdsmarkedet sammenlignet med unge, der som 25-årige fik en ungdomsuddannelse.

 

Analysen konkluderer, at:
 
Det er markant sværere at få et godt fodfæste på arbejdsmarkedet, hvis man ikke som 25-årig har fået en ungdomsuddannelse, dvs. enten en gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse.
 
Risikoen for at blive arbejdsløs er således fire gange højere blandt de 31-årige, der som 25-årige ikke har fået en ungdomsuddannelse. Samtidig står næsten tre gange så mange helt uden for arbejdsmarkedet.
 
Som konsekvens af den dårlige arbejdsmarkedstilknytning kan de unge uden ungdomsuddannelse se frem til markant mindre at leve for.
 
Den typiske disponible indkomst er således markant lavere blandt de 31-årige, der ikke har fået en ungdomsuddannelse.
 
 
Læs hele analysen her (6 sider pdf-dokument).

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder