[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

12 feb 2013

Tilmeld dig Sportsalumni.dk. Programmet for 2013 er klar

Bliv en del af Danmarks eneste karrierenetværk for elitesportsudøvere, og styrk dine chancer for også at blive succesfuld i erhvervslivet. Programmet for 2013 ligger klar, så meld dig ind allerede i dag.

En lang række danske sportsnavne er allerede del af karrierenetværket for nuværende og tidligere elitesportsudøvere. Vi mødes til netværksmøder og bag om arrangementer i erhvervslivet i både København og Jylland. Bliv en del af Sportsalumni.dk, og styrk dine muligheder for at gøre karriere i erhvervslivet efter sporten.

Af nyheder i år kan nævnes mulighed for deltagelse i møder hos Netværk Danmark samt til gallaen "Entrepreneur of the Year" hos Ernst & Young. Ligeledes vil der i år blive arrangeret lokale alumniceller mellem hovedmøderne, hvor medlemmer af Sportsalumni.dk mødes til networking, erfaringsudveksling og inspiration. 

Som i 2012 bliver alle medlemmer af Sportsalumni.dk stadig tilbudt et gratis eksemplar af bogen "Netværk dig til succes" af Christian Stadil, der er mulighed for at blive tilknyttet en eksklusiv mentor, og der er stadig én gratis prøvegang.

Se programmet for Sportsalumni.dk 2013 her

 

Indmeldelse

For at melde dig ind skal du gå til www.sportsalumni.dk, klikke "Medlemskab" og "Ansøg om medlemskab". Vi opfordrer dig til at melde dig ind hurtigst muligt, for at du kan få fuldt udbytte af dit medlemskab.
 
For spørgsmål omkring indmeldelse eller tilmelding til møderne kontakt Kresten Blæsild på 22 32 18 55 eller kresten.blaesild@spillerforeningen.dk


Foto © Per Kjærbye / Fodboldbilleder.dk

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder