[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

12 jun 2012

Job4players CV-database - din vej til erhvervslivet

Job4players CV-database er et unikt værktøj til dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. CV-databasen er din mulighed for at blive markedsført på de kompetencer, som du har tilegnet dig som topatlet.

CV-databasen adskiller sig fra andre databaser ved, at virksomhederne kan søge i en helt unik database med en unik gruppe vinderyper med hver deres spidskompetencer, som de har taget med fra deres sport.

Viljestyrke, engagement, disciplin og målrettethed er kompetencer som virksomhederne efterspørger, og du som elitesportsudøver besidder. CV-databasen giver et kvalitetsstempel, og synliggør dine kompetencer.

Tidligere ishockey-landholdsspiller Lasse Degn, der har en civil karriere som produktionsingeniør, er meget positiv over for tilbuddet:

- Det er et super initiativ, og jeg har personligt fået rigtigt god sparring og feedback. Det er en måde at fremstille de kvalifikationer og styrker, som jeg har tilegnet mig som ishockeyspiller, og som også er vigtige at få frem.

Christina Pedersen, der netop er blevet kåret som Årets Kvindelandsholdsspiller i håndbold, har også haft god gavn af CV-databasen:

- For mig har det været rigtigt godt at have en skabelon at tage udgangspunkt i. Det har gjort, at jeg føler mig sikker på, at jeg har fået alt med. Samtidig fik jeg tankerne i gang og gjorde mig nogle overvejelser, som jeg nok ikke ville have gjort uden, siger målvogteren, der netop har afleveret sit jura-speciale.

CV-databasen formidler alle relevante oplysninger såsom uddannelsesmæssigbaggrund, evt. erhvervserfaring samt erfaring og kompetencer, du har opnået gennem din sport. 

Databasen er tilgængelig for Job4players virksomhedspartnere, men det er også muligt at vælge et anonymt CV, hvis du ikke har interesse i at offentliggøre, at du er jobsøgende eller er interesseret i henvendelser. Derfor har du, som nuværende eller tidligere elitesportsudøver, alt at vinde og intet at tabe ved at tilmelde dig CV-databasen. 

For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte Kresten Blæsild på kresten.blaesild@spillerforeningen.dk

Gå til CV-databasen her

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder