[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

11 sep 2017

World Players Association lancerer standard for support af spillere

World Players Association har netop offentliggjort en standard for support af spilleres personlige udvikling under og efter sportskarrieren. I Danmark er vi med længst fremme.

I Danmark har spillerforeningerne en række initiativer på de områder som WPA's standard omhandler. Særligt har udviklingen af 4player betydet, at spillere i Danmark får individuel rådgivning og har adgang til support og fleksible muligheder med henblik på at forberede sig til tiden efter sporten. Formålet er at sikre spillerne et godt liv, hele livet.

"The World Player Development, Wellbeing, Transition and Retirement Standard" kommer med anbefalinger på en række områder som eksempelvis uddannelse, personlig udvikling, "wellbeing" og transition. Samtidig fremhæves vigtigheden af, spillernes egne foreninger har rådgivnings- og supporttilbud på området og samarbejder med sportens "stakeholders". I dansk fodbold er den seneste overenskomst mellem Spillerforeningen og Divisionsforeningen et godt eksempel herpå, idet der er aftalt samarbejde omkring 4players virke.

4player har udviklet særlige rådgivningsværktøjer og er med længst fremme i forhold til at hjælpe elitesportsudøvere til at forberede sig til tiden efter sporten. 4player arbejder kontinuerligt på at udvikle sine tilbud og på at hjælpe flest mulige spillere under og efter karrieren.

Læs mere via links nedenfor:

Præsentation af WPA standard

Artikel fra World Players Association

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder