[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

13 nov 2014

Få et fleksibelt job i Nykredit ved siden af sporten!

Kunne du tænke dig at have et fleksibelt job sideløbende med sporten og samtidig få foden indenfor i en af Danmarks førende finanskoncerner? Så er stillingen som kundekonsulent i Kundeservice & salg måske noget for dig!

Uddrag fra jobopslag:

- Nykredit har siden 2006 ansat elitesportsudøvere til Kundeservice & Salg, og det gode samarbejde ønsker vi at fortsætte med. Derfor er vi lige nu interesseret i at ansætte dig, som udøver sport på et højt niveau, men som samtidig også er interesseret i at have et spændende og fleksibelt job ved siden af sporten. Vi søger altså dig, som allerede nu har lyst til at blive en del af en virksomhed med gode jobmuligheder, og som gerne vil i gang med at forme den karriere, der venter på anden side af elitesporten. 

- Vi sørger for at give dig den nødvendige oplæring og uddannelse, så du kan yde den bedste service over for vores kunder. Til gengæld forventer vi af dig, at du har lyst til at lære nyt og brænder for at lære den finansielle sektor at kende. Du tilegner dig hurtig ny viden og information, og du formår effektivt at omsætte denne viden til praksis.

- Vores åbningstider er mandag til fredag kl. 8.00-20.00, lørdag og søndag kl. 10.00-15.00, og du vil opleve en fleksibel tilgang til dine arbejdstider, så du også kan passe din sport ved siden af arbejdet.

Arbejdspladsen befinder sig på Frederikskaj i København.

LÆS HELE JOBOPSLAGET OG ANSØG HER

 
Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt uddannelses- og jobrådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder