[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

12 dec 2012

Brænder du for kommunikation eller salg? Uddan dig online!

Vil du lære at kommunikere og brande dig selv bedre? Eller vil du gerne lære at udnytte dit sælgergen? Study4player Online Academy udbyder 2 onlineuddannelser med start først i det nye år i henholdvis kommunikation/branding og salg.

Kommunikation og branding kan du bruge både i sportskarrieren og den efterfølgende civile karriere. Læs mere nedenfor.

BEMÆRK! Begge uddannelser har start i februar og med ansøgningsfrist midt i januar - tag derfor kontakt hurtigst muligt ved interesse eller spørgsmål!

 

Profiler dig selv og brænd igennem hos modtager!

Lær at kommunikere klart og effektivt, så du for alvor brænder igennem hos modtageren. 'Personlig kommunikation og branding'  er et 3-måneders selvstændigt kursusforløb, hvor du får indsigt i branding som værktøj til at arbejde bevidst og målrettet med din personlige egen profilering, klubbens image - og din videre karriere. Du lærer at bruge en række kommunikationsmodeller og teorier i praksis, og du får kompetencerne til at udføre mundtlige, skriftlige og digitale kommunikationsopgaver på professionelt niveau.

På uddannelsen veksles der mellem 4 forelæsninger (i Kolding) og 8 online lektioner, men selvom det anbefales at have fremmøde er der ikke mødepligt, hvorfor man selv kan læse op!

Deltagergebyret for uddannelsen er kr. 7.800,-, men dette kan evt. finansieres gennem SVU (Statens Voksen Uddannelsesstøtte) eller en bruttolønsordning.

Læs mere om 'Personlig kommunikation og branding' og evt. finansiering her

 

Har du en sælger i maven?

Udnyt dit sælgergen i både sportskarrieren og den efterfølgende civile karriere!. 'International handel og markedsføring'  er en komplet merkonom eller akademi-uddannelse der tages som deltidsstudie over 2-3 år. Uddannelsen giver dig kompetencer indenfor salg, salgsledelse, markedsføring, kommunikation, forhandlingsteknik, kulturforståelse og afsætningsstrategi som gør dig i stand til at varetage mange forskellige jobs indenfor salg, service og marketing - eksempelvis salgskonsulent, (key) account manager, salgschef, marketing koordinator eller salgskoordinator.

Uddannelsen veksler mellem forelæsninger (i Aarhus) og online lektioner, men selvom det anbefales at have fremmøde er der ikke mødepligt, hvorfor man selv kan læse op!

Deltagergebyret for uddannelsen er kr. 4.500,- pr. fag (i alt 4 eller 5 fag), men dette kan evt. finansieres gennem SVU (Statens Voksen Uddannelsesstøtte) eller en bruttolønsordning.

Læs mere om 'International handel og markedsføring' og evt. finansiering her

 

Ved interesse eller spørgsmål tag kontakt hurtigst muligt til koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61713199.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder