[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

13 jan 2014

Salgsuddannelse og finans-økonom med snarlig holdopstart!

To online uddannelser i Study4player Online Academy, henholdsvis International Handel & Markedsføring (faget Afsætningsstrategi) og Finansøkonom, har næste holdopstart i januar/februar. Du kan stadig nå at tilmelde dig!

International Handel & Markedsføring

D. 15. januar er der opstart på faget Afsætningsstrategi under salgsuddannelsen International Handel & Markedsføring på Erhvervsakademi Aarhus - en uddannelse til dig der ønsker at udnytte og/eller skabe dit sælger-gen, hvor du bl.a. lærer at planlægge og gennemføre salgs- og markedsføringsaktiviteter på et professionelt niveau. Læs mere om uddannelsens indhold og opbygning her

Uddannelsen er bygget sådan op, at man tilmelder sig og gennemfører ét fag af gangen af 3-4 måneders varighed. Faget/-ene kan man bruge enkeltvis efter behov (10 ECTS pr. fag), eller kombineres til en Akademiuddannelse (5 fag + afgangsprojekt). Hvert fag koster kr. 4.500,- og det næste i rækken, med opstart allerede d. 15. januar, er Afsætningsstrategi.

For yderligere info eller tilmelding kontakt koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61713199.

 

Finansøkonom

D. 1. februar er der for første gang opstart på den nye Finansøkonom online uddannelse på Erhvervsakademi Dania. Finansøkonom uddannelsen er til dig der gerne vil arbejde inden for den finansielle sektor, eks. inden for områder så som pengeinstitut, realkredit, revision, pension/forsikring, ejendomshandel og ejendomsadministration. Læs mere om uddannelsens indhold og opbygning her

Finansøkonom online er en 2-årig uddannelse der foregår 100% online og er SU-berettiget. Uddannelsen har halvårlig opstart og første hold starter d. 1. februar 2014.

For yderligere info eller tilmelding kontakt koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61713199.

 

For andre online uddannelsesmuligheder kan du se en komplet oversigt over uddannelserne i Study4player Online Academy på vores hjemmeside.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder