[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

13 feb 2012

Personlig branding i sociale medier i Sportsalumni.dk

Som det fremgår af 2012-programmet for Sportsalumni.dk, afholdes de første netværksmøder i slutningen af marts med temaet personlig branding i sociale medier.

De første møder i både København og Århus tager udgangspunkt i personlig branding. Desuden benytter vi de første møder til at forventningsafstemme ved at sætte fokus på, hvordan du kan bruge Sportsalumni.dk.

Har du styr på din "markedsføring"? Personlig branding kan skabe værdi i både sportskarriere og civil karriere. Kom og hør et professionelt oplæg om "branding i sociale medier" og deltag i efterfølgende networking.


Netværksmøde København

 • Dato: 22. marts 2012 kl. 18-21 ("blød start" med networking fra kl. 17.30)
 • Vært: Ernst & Young, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg
 • Tema: Personlig branding - og hvordan bruger du Sportsalumni.dk/dit netværk?
 • Indhold: Har du styr på din "markedsføring"? Personlig branding kan skabe værdi i både sportskarriere og civil karriere. Kom og hør et professionelt oplæg om "branding i sociale medier" ved Hans Tosti. Vi networker om temaet for at dele input og udvikle idéer. Men husk, du kan altid forberede hjemmefra, hvad du ønsker at networke dig til, når Sportsalumni.dk er samlet.
 • Netværksfacilitator: Christian Stadil
 • Oplægsholder: Hans Tosti om "Branding i sociale medier" - Hans underviser i personlig branding ved IBC Kolding
 • Tilmelding: Hurtigst muligt til rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk

Netværksmøde Jylland

 • Dato: 29. marts 2012 kl. 18-21 ("blød start" med networking fra kl. 17.30)
 • Vært: Ernst & Young, Søren Frichs Vej 38A, 8230 Åbyhøj
 • Tema: Personlig branding - og hvordan bruger du Sportsalumni.dk/dit netværk
 • Indhold: Har du styr på din "markedsføring"? Personlig branding kan skabe værdi i både sportskarriere og civil karriere. Kom og hør et professionelt oplæg om "branding i sociale medier" ved Johnny Hedemann Ryser. Vi networker om temaet for at dele input og udvikle idéer. Men husk, du kan altid forberede hjemmefra, hvad du ønsker at networke dig til, når Sportsalumni.dk er samlet.
 • Netværksfacilitator: Christian Hjermind
 • Oplægsholder: Johnny Hedemann Ryser om "Branding i sociale medier" - Johnny underviser i personlig branding ved IBC Kolding
 • Tilmelding: Hurtigst muligt til rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du tilmelde dig på www.sportsalumni.dk. Medlemskab i 2012 koster 1.100,- og giver adgang til 4 møder i København og 4 møder i Jylland. Som medlem får du desuden et eksemplar af bogen "Netværk dig til succes" af Christian Stadil, som er erfaren netværksfacilitator og driver møderne for os i København.

For at forlænge dit medlemskab behøver du blot lave en bankoverførsel på kr. 1.100 til 4player på reg.nr. 9287 og kontonr. 4560002748 - husk at angive dit navn i tekstfeltet.

Du kan benytte dig af en gratis prøvegang for at se, om Sportslaumni.dk er noget for dig. Tilmeld dig på mail til rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk

Vi ser frem til at se mange flere i netværket i 2012 - sørg for at melde dig ind eller forny samt tilmelde dig til alle møderne og før dem i din kalender med det samme.

Du kan se hele programmet for 2012 her
 
 
 
Foto © Per Kjærbye / Fodboldbilleder.dk

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder