[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

13 jun 2016

Sigter du mod ejendomsmæglerbranchen? home søger engageret salgstrainee!

Vil du arbejde med fremvisning af ejendomme, udarbejdelse af købsaftaler og opsøgende salg? home er seneste partner i Elitesportens Karrierepartnere og kigger nu målrettet mod eliten til en salgstrainee stilling i Roskilde og i Glostrup. Er det dig?

Stillingsopslag fra home:

home v/Anne Crone i Roskilde og Glostrup søger den dygtigste og mest engagerede salgstrainee.

Ønsker du at blive en del af byens "vinderteam" og ønsker du at lære af nogle af de bedste i branchen, så har du chancen nu!

Dine arbejdsopgaver vil bestå i fremvisninger af ejendomme, udarbejdelse af købsaftaler og opsøgende salg m.v. Du vil få en uddannelsesplan og vi vil klæde dig rigtig godt på til at "stå på egne ben" og få egne kunder.

Vi forventer at du:

 • Har salgserfaring - evt. fra andre brancher
 • Har en finansiel uddannelsesbaggrund, eksempelvis finansøkonom, akademiuddannelsen i finansiel rådgivning eller en finansbachelor (har du alternativt en markedsføringsøkonom eller en økonomisk bachelor kan du ligeledes komme i betragtning)
 • Er vedholdende og stædig når det kommer til at "nå i mål" med salget
 • Er udadvendt og smilende af natur
 • Kan lide interne konkurrencer hvor du bliver målt på dine resultater
 • Forstår vigtigheden af særlig god kundeservice
 • Kan arbejde struktureret og effektivt
 • Er velformuleret i både skrift og tale og have flair for IT
 • Er en udpræget teamspiller
 • Har en positiv indgangsvinkel til udfordringer og at du ser muligheder i stedet for begrænsninger i din hverdag

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor du bliver en del af et ungt og dynamisk team. Dagene er travle, spændende og til tider meget hektiske med et stort arbejdspres, men forløber altid i et behageligt og positivt arbejdsmiljø. Her vil du komme til at lære af nogle af de dygtigste i branchen. Vi forventer til gengæld at du lægger "din sjæl" i dit arbejde og at du brænder for at gøre en forskel overfor kunder og kollegaer.

Fakta om stillingen:

 • Betalt telefon, bærbar pc, iPad mv.
 • Tidsbegrænset stilling i 2 år (god mulighed for fastansættelse som ejendomsmægler efter endt uddannelse)
 • Tiltrædelse hurtigst muligt
 • Løn: ca. 15.000 inkl. provision
 • Arbejdssted: home v/Anne Crone - Glostrup og Roskilde

home v/Anne Crone A/S ligger i toppen i de områder hvor vi er repræsenteret, vi er kåret som Gazellevirksomhed af Børsen 2 år i træk.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Interesseret?
Ved spørgsmål eller interesse kontakt rådgiver i 4player, Jesper Mølgaard Kristensen, på mail jesper.kristensen@spillerforeningen.dk eller telefon 27 14 49 22.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder