[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

13 okt 2016

Tilbageblik på Fodboldens Exitseminar 2016: ”Man har levet i en boble i mange år”

4player satte i samarbejde med Spillerforeningen og Divisionsforeningen livet efter sporten på dagsordenen med et dybdegående 2-dages seminar til Fodboldens Exitseminar 2016. Få et tilbageblik her.

- Man har levet lidt i en boble i mange år og skal nu ud og realisere sig selv på en måde eller i hvert fald finde et nyt ståsted i livet, siger Morten Skoubo omkring den transition, der venter elitesportsudøvere, når de stopper karrieren. Han fortsætter:

- Man er nødt til at springe ud i det. Man står måske på usikker grund til at starte med, men i og med man springer ud i det, så gør det det nemmere at komme videre derfra.

VIDEO: Se det fulde tilbageblik med refleksioner fra flere deltagere her

 

Fodboldens Exitseminar 2016 blev afholdt d. 2.-3. september 2016, og strakte sig fra fredag eftermiddag til lørdag middag. Der blev gennem de to dage fokuseret på både den praktiske og mentale transitions-forberedelse, og gået i dybden med den enkelte deltager via bl.a. personlig profilering, karriererådgivning og coaching.

Ligeledes blev der holdt oplæg fra tidligere elitesportsudøvere, der fortalte deres historie og om hvordan transitionen blev tacklet, såvel som diverse eksperter inden for karrierefeltet (bl.a. LinkedIn og iværksætteri). Også partnervirksomheder bidrog med oplæg omkring karrierevalg, og hvordan man udnytter sine evner fra elitesporten i erhvervslivet.

Alle deltagere udfyldte MinKarriereplan, som et led i forberedelsen til det/de næste skridt, og oprettede CV i Job4player's CV-database, der fremhæver de særlige evner, man som elitesportsudøver besidder. Flere deltagere er i ugerne efter seminaret kommet i uddannelse eller job.

Går du selv med tanker om forberedelsen til liver efter sporten, kan du læse mere om vores tilbud og hjælp til uddannelse på Study4player.dk, og til job (både under og efter sporten) på Job4player.dk

Har du generelle spørgsmål til hvilke veje du selv skal gå, eller hvordan vi i 4player kan hjælpe via vores tilbud og partnere, er du velkommen til at kontakte rådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blæsild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder