[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

13 nov 2015

To nye coaching-uddannelser i Study4player Online Academy

Study4player Online Academy lancerer et nyt samarbejde med Copenhagen Coaching Center. Styrk dine personlige lederevner med en uddannelse inden for Ledelse & Coaching på diplomniveau - eller gå hele vejen og lær at coache og skabe udvikling hos både dig selv og andre med en International Master inden for coaching.

Uddannelser inden for coaching og personlig udvikling har i længere tid været efterspurgt blandt udøverne, og 4player er nu glade for at kunne præsentere et samarbejde med Copenhagen Coaching Center og byde på yderligere to uddannelser i Study4player Online Academy. Det betyder, at du som udøver nu kan kombinere din sport med et 6 måneders uddannelsesforløb inden for Ledelse & Coaching (på diplomniveau) eller tage en 2-årig International Master i Coaching (International Master of Business Coaching). Begge uddannelser er akkrediterede og giver ECTS-point.

Uddannelserne er en kombination af hhv. selvstudie og enkelte fremmødedage i København- såkaldt blended learning, som i højere grad gør det muligt for dig at tilpasse studiet dit eget skema.

Uddrag fra beskrivelsen af uddannelsen inden for Ledelse & Coaching på diplomniveau:
"Denne fleksible uddannelse vil styrke dine personlige lederevner og underbygge dem med et solidt teoretisk fundament. På den måde lærer du mere om, hvorfor du gør som du gør, og hvorfor det virker. Uddannelsen er erhvervsrettet og øger dine muligheder for at overføre dine personlige styrker fra sporten til forskellige typer af jobs efter dit karrierestop. Hér er sammensat 3 moduler: Coaching, Kommunikation og Ledelse. Der er desuden mulighed for at vælge flere fag og bygge videre på uddannelsen for at opnå en fuld diplom."

Næste holdopstart for uddannelsen i Ledelse & Coaching er 14. januar 2016. Læs mere om uddannelsen HER

Uddrag fra beskrivelsen af "International Master of Business Coaching":
"Styrk din evne som leder og coach og skab udvikling både hos dig selv og de personer og grupper, du coacher og har samtaler med. Vidensdeling og evnen til at forløse det personlig potentiale hos mennesker er nøgleord i den udvikling, der foregår i såvel den personlige som den globale kontekst. Denne uddannelse giver dig indsigt i og kompetencer til at deltage i såvel organisatoriske som personlige udviklingsforløb."

Næste holdopstart for "International Master of Business Coaching" er d. 8. februar 2016. Læs mere om uddannelsen HER

 
For yderligere spørgsmål omkring uddannelserne og evt. tilmelding, kontakt Copenhagen Coaching Center på mail info@copenhagencoaching.dk eller telefon 8882 5700.

For en generel snak omkring dine online uddannelsesmuligheder kontakt koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61713199.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder