[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

14 jul 2010

Det bliver lettere at vælge en kandidatuddannelse

Fremover bliver det lettere for studerende at få overblik over de forskellige universiteters kandidatuddannelser. Det skriver Videnskabsministeriet i en pressemeddelelse.

De danske universiteter og Videnskabsministeriet har netop indgået en aftale om tilmelding til universiteternes kandidatuddannelser. Resultatet er, at studerende nu får nemmere ved at vælge den rigtige kandidatuddannelse.
Over de næste måneder vil strukturen på hjemmesiden Uddannelsesguiden.dk blive ændret, så bachelorstuderende nemmere kan få information om, hvilke kandidatuddannelser de kan vælge imellem. Bachelorstuderende kan på den måde danne sig et samlet overblik over deres muligheder - ikke bare på deres eget universitet, men på alle otte danske universiteter.
Aftalen mellem ministeriet og universiteterne skaber ikke flere regler eller mere central administration - kun en mere enkel ansøgningsproces og bedre information til de studerende.

Uddannelsesrådgiver i Study4player, Kresten Blæsild, er begejstret over det nye initiativ:
"Jeg synes, det er et rigtig godt tiltag, Videnskabsministeriet og universiteterne har taget. Mindre bureaukrati er som oftest positivt, og det er altid godt, når det bliver nemmere at få overblik over de mange forskellige kandidatuddannelser - det gælder både for vores medlemmer og andre studerende."

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder