[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

14 nov 2012

Dur du til at være leder? Decembermøder i Sportsalumni

Årets to sidste netværksmøder i Sportsalumni.dk afvikles hos Grundfos og Dansk Erhverv med temaet: Dur jeg til at være leder?

Kom og få indsigt i din fremtid - evt. som leder - og få sat gang i udviklingen af dine networking kompetencer og dit personlige netværk.
 
Benyt dig evt. af en gratis prøvegang og se, hvad Sportsalumni.dk kan gøre for din fremtidige karriere - og/eller invitér andre med på en gratis prøvegang.
 
De to møder erstatter tidligere annoncerede møder hos henholdsvis Novo Nordisk den 8. november og Messecenter Herning den 13. november.
 
Bemærk, at vi efter mødet i København fortsætter til Årets Fodboldfest.

 
Netværksmøde Jylland - Bag om Grundfos
Dato: 12. december 2012 kl. 18-21
Vært: Grundfos, Grundfos Centret, Poul Due Jensens Vej 7, 8850 Bjerringbro
Tema: Dur jeg til at være leder?
Indhold: Kom og få et indblik i, hvad det vil sige at være leder, og hvad du evt. skal være opmærksom på, hvis du en dag skulle gå den vej i din karriere. Ud over at tage os en tur bag om Grundfos giver P&S Business-Partner Grundfos Management Lasse Skovgaard os indblik i Grundfos" 5 globale leadership principles, som du jo kunne måle dig selv op mod. Vi får ligeledes input om lederskab i sportens verden. Skulle du ikke gå med en drøm om at blive leder, så mød under alle omstændigheder op for at udnytte muligheden for at styrke dit netværk og dine networking-kompetencer. 
Netværksfacilitator: Christian Hjermind
Oplægsholder: Lasse Skovgaard, HR-partner Grundfos
Tilmelding: Hurtigst muligt til kresten.blaesild@spillerforeningen.dk

 

Netværksmøde hos Dansk Erhverv, København
Dato: 15. december 2012 kl. 14-17 (forud for Årets Fodbold Fest, hvor medlemmer af Sportsalumni.dk også er inviteret)
Vært: Dansk Erhverv, Børsen, 1220 København K
Tema: Dur jeg til at være leder?
Indhold: Kom og få et indblik i, hvad det vil sige at være leder, og hvad du evt. skal være opmærksom på, hvis du en dag skulle gå den vej i din karriere. Du får indblik i ledertyper og vi får input fra Dansk Erhverv og tidligere elitechef i Dansk Svømmeunion Lars Sørensen, der nu er klubdirektør i Hovedstadens Svømmeklub. Skulle du ikke gå med en drøm om at blive leder, så mød under alle omstændigheder op for at udnytte muligheden for at styrke dit netværk og dine networking-kompetencer. 
Netværksfacilitator: Christian Stadil
Oplægsholdere: Dansk Erhverv og Lars Sørensen, Klubdirektør i Hovedstadens Svømmeklub, tidl. elitechef i Dansk Svømme Union.
Fest: Efter Sportsalumni.dk-mødet fortsætter vi til Årets Fodboldfest kl. 18.00 på Hotel Crowne Plaza, Ørestads Boulevard 114-118, 2300 København S 
Tilmelding: Hurtigst muligt til kresten.blaesild@spillerforeningen.dk

Husk at alle er velkomne til at deltage i både Jylland og København og ikke mindst Årets Fodboldfest.

Husk at Sportsalumni.dk opererer med en gratis prøvegang, så kom og se, hvad Sportsalumni.dk kan tilbyde dig af interessant karriereinput samt udvikling af netværkskompetencer og dit personlige netværk. Invitér gerne andre med på en gratis prøvegang.

Er du ikke allerede medlem, kan du ansøge om det på http://www.sportsalumni.dk/

Job4players CV database:
Som nuværende eller tidligere elitesportsudøver har du mulighed for at oprette dit CV i Job4players CV-database. Databasen er et unikt værktøj til at markedsføre din profil med fokus på de kompetencer, du har opnået i elitesporten, hvor du har været vant til konstant at skulle præstere, gå efter dine mål og indfri de forventninger, der er blevet stillet til dig.

Gå til CV-databasen og opret dit CV

Vi ses til input og networking!

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder