[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

15 feb 2018

4player præsenterer CV-database 2.0

4players CV-database har fået en ordentlig overhaling og står nu endnu skarpere - til dig der gerne vil have dig et CV med fokus på dine erfaringer og kompetencer fra sportens verden. Har du oprettet dit CV endnu?

I 2011 lancerede 4player for første gang en unik CV-database, hvor du som nuværende eller tidligere elitesportsudøvere kunne oprette dit CV med fokus på de særlige kompetencer du har opnået gennem sportens verden. Denne CV-database er nu blevet opdateret til en ny udgave så du har de bedste muligheder og forudsætninger for at synliggøre disse kompetencer.

Ved oprettelse af dit CV vælger du selv om du er aktivt søgende eller blot åben for interessante muligheder. På den måde har du i alt at vinde og intet at tabe ved at oprette dit CV - uagtet om du allerede er i job eller ej.

Efter oprettelse får du input fra 4player til eventuel optimering og sidenhen tilsendt dit CV i en professionelt opsat PDF, som du selv kan bruge. Dit CV vil desuden blive tilgængeligt i databasen for 4players virksomhedspartnere, hvor de aktivt kan søge kandidater til potentielle stillinger.

OBS! Virksomhedspartnere vil ikke kunne se personhenførbare data (navn, billede, kontaktoplysninger, LinkedIN-profil og evt. vedhæftede filer), men vil skulle kontakte 4player ved evt. interesse i en kandidat. 4player vil da formidle kontakten såfremt der er gensidig interesse.

Vil du oprette CV?
Du kan som medlem af enten Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen eller DEF (Danske Elitesportsudøveres Forening) oprette dit CV i CV-databasen. Gå direkte til CV-oprettelsen her:

OPRET CV

HUSK! Har du allerede et CV i CV-databasen kan du altid bede om at få adgang til at tilpasse indholdet. Du vil da blive tilsendt en link til midlertidig adgang til dit CV.

Har du nogen spørgsmål kontakt jobrådgiver i 4player, Mette Schou Brix, på mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26561998.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder