[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

15 maj 2013

Danmarksmester i Freeride fik hjælp af Study4player

Den nykårede Danmarksmester i Freeride 2013, Martin Schøber, fik hjælp af Study4player til at få orlov fra sit studie, så han i højere grad kunne fokusere fuldt ud på sporten. En beslutning, der viste sig at give tydelige resultater.

Hen over påsken i år deltog Martin Schøber i DM i Freeride - en begivenhed som fandt sted mange hundrede kilometer væk fra Danmark, nærmere bestemt Tignes i Frankrig, hvor skisportsmulighederne er en del bedre end i bjergløse Danmark.

Disciplinen Freeride går kort fortalt ud på at være den bedste til at stå på ski ned ad en urørt offpist, alt imens en række dommere vurderer deltagernes linjevalg, kontrol, flow, teknik samt aggressivitet ned af bjerget.  Via hårdt arbejde og træning endte det i år med en plads øverst på podiet til Martin Schøber, der dog selv mener, at det havde været svært at opnå det imponerende resultat, hvis han ikke havde fået hjælp af Study4player til at få orlov fra sit studie hjemme i Danmark.

- Muligheden for få orlov fra mit studie, gav mig muligheden for at stå på ski hver eneste dag. Det har uden tvivl hjulpet mig rigtigt meget af vejen til sejr, siger den dygtige skiløber.

23-årige Martin Schøber, der født og opvokset i den lille sønderjyske by Broballe, kom i august 2011 ind på Ernæring og Sundhed ved Professionshøjskolen Metropol i København. Han havde dog samtidig et brændende ønske om, at kunne fokusere på sporten i løbet af skisæsonen fra december til april, for at blive bedre til det, han holder mest af. Med hjælp fra Study4player tog Martin derfor en dialog med Metropol om at finde en løsning. Efterfølgende lykkedes det ham at få orlov allerede i løbet af det første år af hans studie, efter han havde fået underskrevet en erklæring af Study4player, der bekræfter, at han dyrker sin sportsgren på et højt niveau.

Her en måneds tid efter sejren i Tignes er Martin Schøber utrolig glad for den hjælp, han fik af Study4player, og understreger samtidig det vigtige budskab om, at det ikke kun er udøvere af de store sportsgrene, der kan få hjælp af Study4player.

- Mit eksempelvis viser jo, at en sportsgren ikke behøver at være kæmpestor for at man kan få hjælp og dermed få lov til at konkurrere med ligesindede og prøve sit talent af for at se, hvor langt det rækker, forklarer Martin Schøber, der sideløbende med hans studie og skikarriere ligeledes har travlt med at drive online-skibutikken Blacksnow.dk sammen med tre af hans venner.

Over 100 deltagere havde i år fundet vej til bjergtinderne i Tignes for at konkurrere om DM i Freeride for henholdsvis damer og herrer.

 

Billede: Troels Iversen Photography

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder