[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

15 aug 2016

OBS! Stadig ledige pladser på online uddannelser

4players samarbejdspartnere har stadig pladser hvis du vil dygtiggøre dig med en uddannelse inden for Coaching, Markedsføring, eller finans.

I samarbejde med uddannelsesinstitutionerne hjælper og rådgiver vi i 4player til dagligt adskillige elitesportsudøvere med, at uddanne online så uddannelsen ikke stjæler fokus fra sporten.

På disse er der stadig er mulighed for at blive optaget - men skynd dig!

Ledelse og Coaching

International Master of Business Coaching

International Handel og Markedsføring

Finansøkonom

 

Læs om hvordan elitesportsudøvere oplever uddannelserne:

Ann Grethe Nørgaard om Ledelse og Coaching

Louise Burgaard om International Handel og Markedsføring

Sabina Jakobsen om Finansøkonom

 

For mere info og tilmelding kontakt rådgiver i Study4player, Jesper Kristensen, på mail jesper.kristensen@spillerforeningen.dk eller telefon 27144922.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder