[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

15 aug 2017

Månedens profil: Master i Energi med en international profil

I 4player fremhæver vi månedligt en profil fra Job4players CV-database. August måneds profil er tidligere fodboldspiller med spanske rødder, José De La Puente Garcia

José De la Puente García

Constructing Architect Bachelor, Barcelona Polytechnic University & UEMC Valladolid

Civilingeniør bachelor i Energi, Oviedo University & VIA UC Danmark

Master i Bæredygtigt energi med speciale i energibesparelser, Danmarks Tekniske Universitet DTU  (viden om hvordan energibesparelses-teknologier kan bruges i arbejdet med at udvikle og etablere en general bæredygtig energiløsning)

Intro
Jeg finder det vigtigt at have passion for ting i livet, og hvis én af disse ting kan være sit arbejde, er det noget der skal værdsættes. At være fodboldspiller var ikke bare at gøre hvad jeg elskede mest, men også den bedste måde at møde nye mennesker, lære at arbejde i teams med forskellige personligheder, overvinde konstante udfordringer og forbedre min beslutningstagen og organisatoriske færdigheder fra en tidlig alder.

At kombinere sportskarrieren med studier var en perfekt balance for mig, og den bedste måde at holde kontakt til to vidt forskellige miljøer som jeg i lige høj grad kunne li'.

SE, HVORFOR NETOP JOSÉ ER JERES NÆSTE JOBKANDIDAT: LÆS JOSÉS CV HER

Det bedste af to verdener
Efter mere end 10 år med at kombinere teknisk højere uddannelse med den kreativitet og hurtige beslutningstagen der kræves i fodbold, indså jeg, at min tilgang til opgaver og projekter blev mere kreativ og målrettet, og mit fodboldspil mere rationelt og gennemtænkt. Det var rart at se, efter jeg sluttede min sportskarriere, at to helt forskellige verdener ikke bare blev kombineret, men også skubbede til hinanden i en positiv retning.

Jeg har altid haft stor interesse for teknologi, ingeniørarbejde, design og arkitektur, og selv om det var ekstremt udfordrende at kombinere uddannelsen med den professionelle sportskarriere og det krævede en masse selvdisciplin, har jeg altid tænkt langsigtet. Nu er det på tide at sætte min tværfaglige baggrund i spil. 

Proaktiv, team-player og målrettet
Som det er tilfældet i fodbold finder jeg team-work essentielt for at opnå det bedste resultat inden for ethvert projekt. Jeg anser mig selv som en uafhængig person der trives bedst når jer er en del af et team. Når teamet vinder, vinder alle.

Jeg finder det også vigtigt at være en social og åben person I forhold til kollegaerne for at opnå et godt arbejdsmiljø, såvel som de bedste resultater som et team.

Takket være fodbold har jeg lært at tilpasse mig hurtigt til uventede situationer/forandringer og være proaktiv, såvel som at have forbedret min evne til at arbejde under pres og pressede forhold. 

International erfaring
At flytte til Danmark og lære sproget alt imens jeg studerede var en stor udfordring, men efter at have boet her i 5 år og være i stand til at kommunikere på dansk, finder jeg Danmark - på baggrund af landets store interesse for og investeringer i energi, integreret design, nye teknologier og innovation - det perfekte sted at arbejde  med baggrund i min uddannelse og interesse. 

Lidt om mig selv
Sport: Fodboldspiller
Hold: FC Barcelona, Spaniens U19 landshold, Real Valladolid CF, FC Fredericia, HIF og Hellerup IK (angrebstræner) - blandt andre. 

Mig selv med 3 ord: Kreativ, pålidelig, imødekommende

 

Er José en profil for dig og din virksomhed? Tilgå Josés CV HER

Er du og din virksomhed på jagt efter vindertyper fra sportens verden? Bliv Elitesportens Karrierepartner og få direkte adgang til vores mange unikke og ambitiøse talenter i CV-databasen. Kontakt Mette Brix, konsulent og karriererådgiver, på  Mette.brix@spillerforeningen.dk  eller telefon 26 56 19 98.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder