[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

15 dec 2010

Fra hidsigprop til ordensmagt

I år tog Mikkel Aagaard beslutningen om at slutte håndboldkarrieren før tid. En beslutning, der blev fremprovokeret af en blanding af lykkelig familieidyl, smertelig skadeshistorie og drømmen om at få en karriere - efter karrieren.

Foto © Jan Christensen

Den tidligere fløjspiller valgte efter en lang periode med skader og smerter at stoppe som professionel håndboldspiller og i stedet satse på den civile karriere.
 
Selvom Mikkel Aagaard valgte at sige farvel til den sportslige karriere, blev uddannelsesvalget på sin vis determineret med sporten in mente. Især tiltrak fællesskabet fra håndbolden ham stadig samt den uforudsigelige hverdag. Derfor faldt valget på jobbet som politibetjent.
 
Ikke alle har udvist forståelse for, at Mikkel har valgt at blive politibetjent, da han er kendt for at være lidt af en hidsigprop på banen. Men nu skal der gøres op med den rolle. Håndboldspilleren Mikkel skal forvandles til politibetjenten Mikkel.
 
Læs hele Mikkels historie her.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder