[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

16 jan 2017

Livet efter fodbold: Man må sluge nogle kameler

VIDEO: I sommer indstillede Dennis Sørensen sin fodboldkarriere. Nu er han i fuld gang med at uddanne sig til den næste. Spillerforeningen har mødt den tidligere professionelle fodboldspiller til en snak om livet efter fodbold.

- Der vil være nogle ting, hvor man er sat helt tilbage til rude 1. Igen. Man skal måske starte et sted, som ikke lige er ens drømmested at starte. Det vil sige, at man måske bliver nødt til at sluge nogle kameler. Være klar til det.

Udmeldingen kommer fra Dennis Sørensen. Den tidligere professionelle fodboldspiller sagde i sommer et sidste farvel til den karriere, der i snart to årtier har betalt regningerne. Den eneste karriere, han kender til. Efter blandt andet at have optrådt i Bundesligaen, Superligaen og på det danske landshold var det i en alder af 35 år slut. 

Spillerforeningen fik eksklusivt lov til at følge Dennis Sørensens overvejelser i månederne op til karrierestoppet. Nu, hvor han har fået livet som fodboldspiller på afstand, fortæller han så, hvordan overgangen fra fodboldspiller til studerende har været.

- Man bliver nødt til at erkende, at man vil være dårlig til nogle ting, og at det også er okay, understreger Dennis Sørensen, der altså peger på, at der både er gode og mindre gode aspekter ved et karrierestop.

SE HELE VIDEO-INTERVIEWET HER

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder