[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

16 mar 2017

Udbyg eller skab dine lederegenskaber med en uddannelse i ledelse!

Erhvervsakademi Aarhus udvider deres udbud af uddannelser i Study4player Online Academy og tilbyder nu en fleksibel akademiuddannelse i Ledelse. Er du kommende leder eller træner, der ønsker kendskab til relevante ledelsesværktøjer?

I Study4player Online Academy byder vi velkommen til akademiuddannelsen i Ledelse fra Erhvervsakademi Aarhus, som i forvejen også udbyder International Handel og Markedsføring

Uddannelsen i Ledelse kvalificerer dig til selvstændigt og ud fra personlige og ledelsesfaglige kompetencer at gennemføre personaleledelse i private og offentlige virksomheder eller idrætsverdenen. Den består af fem fag og et afgangsprojekt, hvor du kan tage hele uddannelsen som et deltidsstudium over 3 år, eller tage de enkelte fag som selvstændige forløb (over 3-4 måneder pr. fag).

Uddrag fra uddannelsespræsentation:

"Uddannelsen sætter fokus på din personlige udvikling, ledelse af medarbejdere, ledelse af grupper og teams og ledelse af organisatoriske forandringer. Uddannelsen giver dig bl.a.:

  • En praksisnær uddannelse, som er lige til at anvende
  • Effektive værktøjer til at planlægge og gennemføre ledelse succesfuldt
  • Kompetence i udøvelse af ledelse samt personlig indsigt
  • Indsigt i egen adfærd og ledelsesstil
  • Færdigheder i effektiv kommunikation og konflikthåndtering
  • Lære at tage del i organisatoriske forandringsprocesser og strategiske udviklingsprocesser
  • Adgang til diplomuddannelsen ledelse

Uddannelsen er tilrettelagt med 5 hele dages undervisning pr. fag i Aarhus samt 6-8 online lektioner. Hvert enkelt fag er fordelt på ca. 3-4 måneder.

Fagene gennemføres som blended learning, som er en blanding af forelæsninger og online undervisning. Desuden får du en fast tilknyttet mentor under hele uddannelsen."

LÆS MERE OM AKADEMIUDDANNELSEN I LEDELSE HER

 

Har du spørgsmål til uddannelsen eller dine uddannelsesmuligheder via Study4player Online Academy, kontakt da rådgiver i 4player, Jesper M. Kristensen, på jesper.kristensen@spillerforeningen.dk eller telefon 27 14 49 22.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder